Vandring på stan med gulliga vänner

Godkväll!
Jag kom hem för ca 40 minuter sedan efter en hel dag i stan. Jag träffade först suss i gullmarsplan och åkte till slussen för att titta på monki. Efter det gick vi in till t-centralen där vi träffade Tessan, vi gick in mer mot t-centralen. Efter en liten stund i T-centralen där det var stockholm maraton gick vi till skanstull och det tog sin tid för vi stannade i affärer och vilade i två parker pga värmen. Väl i skanstull/medborgarplatsen var vi i skrapan och på Åhlens. Vi har för det mesta gått idag och det känns,vilket är skönt. När vi skulle gitta hem gick jag och Suss till gullmarsplan och Tessan tog tuben hem till Alvik (minneberg) Väl i gullmarsplan handlade jag bananer till smoothie som jag ska dricka ikväll istället för godis. Visst är jag bra? :) *stolt*

Ikväll vet jag inte vad som händer, det bli nog chill hemma. Jag är så trött i benen :P Heh

/ Storkram


Fredags kvällen!

Haaaj på daj!
Kvällen igår var super skoj, det bjöds på god mat, dessert, drinkar och godis :)  Vi satt för det mesta ute på Tessans fina balkong, där vi pratade,skrattade, åt godis och dessert och annat. Vi tog en hel del bilder under kvällen så vi kommer minnas allt för livet!! ;) haha Vi kikade in i andras lägenheter som små dektektiver :P Det var skoj men jag fick inte titta så mycket för då slog dom mig :p

                    

                   

      
Det var lite bilder från kvällen igår, Nea,Tessan, jag och Sussie :D

Vi åkte hem vid tio över tolv och jag kom hem till mitt vid tio i ett ungefär. Jag träffade min far på bussen hem så jag slapp gå ensam i mörkret. När jag kom hem chillade jag lite vid datorn en liten stund och kröp sedan ner i sängen och sov.

Idag ska jag in till stan, där jag ska träffa Tessan och Sussie. Lite senare ska vi träffa Oden :)

Nu ska jag gitta men ha det bra!

/ Puss på er!

Fredag- Kan det bli soligare?

SOLEN SKINER OCH DET ÄR KALASVÄDER! Jag är så lycklig för det!
Idag var det inte mycket lära inte, på lektionerna fick vi veta betyg och inget mer. På engelskan såg vi klart Cry Baby som jag älskar btw :) Allt för Johnny Depp. Ingen idrott var det heller så det var ju bara att byta om till vanliga kläder. Det var ingen pga att typ alla i klassen hade gått hem, varför var det inga som sa något!?

Aja.. Jag kom ju hem tidigare så det är ju najs majs. Jag har duschat, bytt kläder och är klar. Jag sitter bara och väntar ut tiden tills jag ska åka och möta Suss i gullmars 17.20. Vi ska hem till söta Tessan på middag :D Myspys.
Det känns som att jag inte gjort något annat idag än att tänka på saker (som är hemligt för bloggen) ;D

Nej nu ska jag fördriva tiden åt det goda. Ha en bra kväll!

/ Amanda



Jag och Sussie! :) (ankorna) Haha kolla jag ser ut som en degklump ^^

"Stor Amanda"

Godmorgon! Jag blir så glad när det är strålande sol ute :) Jag ska snart kamma ut mitt blöta hår och fixa till det. Jag ska äta lite frukost också, annars blir jag så hungrig i skolan innan lunch. (Vilket jag alltid blir) hah
Idag är det en matte lektion, en engelska lektion, en svenska lektion och en idrottslektion - Efter det är dagen slut. Jag tycker att det är ganska onödigt att gå till skolan idag med tanke på att vad tusan ska vi göra på lektionerna? På engelskan vet jag redan att vi ska titta klart på Cry Baby men på svenskan? på matten? Vi kan ju inte börja med "något nytt" för idag sätts betygen om dom inte redan är satta av vissa lärare.

Aja det är ju trots allt sista skoldagen så jag står nog ut. På måndag nästa vecka börjar vi 12.30 för att vi ska spela brännboll mot BF2 och på tisdag är vi lediga eftersom att treorna tar studenten. Jag ska till skolan i allafall på tisdagen för att titta på. Lite trevligt sådär. På Onsdagen slutar vi :D

Nu måste jag fixa lite saker så att jag kommer i tid till skolan! Ha en bra dag ute i det soliga vädret!

/ Amanda

Finns det duvungar?

God kväll!
Dagen har varit väldigt rolig och lite sorglig. Det var min sista praktik dag på hagtornsgården ju :(
På förmiddagen var vi ute tills det var lunch, jag måste bara säga att vädret är verkligen toppen :D Efter lunchen tog jag rast och på min rast satt jag ute på stora gården och solade :D Jag har fått lite färg minsann, det ser jag nog! Hah

Efter rasten gick jag in igen till barnen som vaknat efter sin vila, vilket var alla :P Vi ritade och lekte.
När det var mellanmål bjöd praktiken på glass och saft :) Det var bara för att jag skulle sluta där, det var som ett adjö. Så gulligt av dem :) Jag fick också två fina presenter. En av dem hade barnen gjort, samt pedagogerna. Barnen hade ritat en varsin fin teckning och min handledare hade satt ihop det till en fin bok. På framsidan var det bildet på barnen och deras namn så att jag inte ska glömma dom små söta. Jag fick också en fin kopp där det stod en fin dikt :)
Då blev jag tårögd och kände att jag kommer verkligen sakna dom.

När vi ätit klart glassen lekte barnen medans jag och min handledare gick iväg för att ha våran sista pratstund. Jag kommer verkligen sakna min handledare, hon är värd guld!

Efter praktiken åkte jag in till staden och träffade Tessan på en mysig och rolig fika. Vi undrar om det finns duvungar, har ni sett en duvunge någon gång? Det har iallafall inte vi gjort så Tessan frågade lite folk på stan, dom hade inte heller sett några duvungar. Hur tusan blir dom till?? Vi strosade runt till slussen där vi skildes åt varsit håll.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, jag har ätit lite middag och chillar här vid datorn. Hoppas att ni haft en trevlig dag!

/ Amanda. S

29 maj

Godmorgon på er!
Jag är trött (som jag alltid är på morgonen) jag kunde dock lagt mig lite tidigare än vad jag gjorde, banna banna på mig.
Om 20 minuter går min buss och jag har inte borstat håret packat ner lite saker som jag ska ha, har inteborstat tänderna klart (jag håller på med det nu)

Det är min sista pralle dag idag :( Ganska sorgligt men ändå najs, hoppas att dom bjuder på något gottigt! :)

Ha en bra dag nu allesammans!

/ Amanda

Fina killar växer inte på träd

Uhhh klockan tickar på men nu ikväll tycker jag inte att det har gått så fort. Jag har ätit middag som bestod av korv och pommes frites, smaskens :) I love pommes frites. Jag har pratat med Tessan i telefon ganska länge.
På tal om Tessan så ska jag, Sussie och Nea dit på middag på fredag kväll :) Väldigt trevligt kommer det bli :) Hih

Jag läste för ett tag sedan vad det kommer bli för väder i helgen. Det kommer bli runt 25 grader och stor sol :D Vad säg om det? WOHO från mig i allafall. Det ska solas och äta glass som tusan säger jag bara. Till kungsan blir det säkert, det är sommarens ställe. Haha nej men det är najs att ta en glass och prata där.  Håller ni inte med? :)

Snart slutar man skolan för denna termin :) på onsdag den 4 nästa vecka händer det! Det ska bli väldans najs. Efter skolavslutningen ska hela klassen iväg på picknick :)
På torsdag den 5 fyller mamma år och det ska ju såklart firas med dunder och brak. Den 6 juni åker jag, syrran och mamma till norrköping för att gå på bröllop. Den 7 juni åker vi hem tidigt och mot kvällen ska jag på klassåterträff med gamla klassen från mellanstadiet :) Shiat va skojigt det kommer bli :D

Jag har glömt bort hur gott det är med vatten, jag dricker vatten för det mesta men nu var jag riktigt törstig på det. Jag dricker ju inte mjölk för att jag tycker inte att det är gott och jag mår väldigt illa av det :S Då försöker jag att äta  ganska mycket fil och sådant.

Aja nej nu ska jag ta och borsta tänderna, tvätta av mitt smink, kissa,  ta på mig sovkläder, ta på lypsyl och handkräm. Sen är jag redo för att sova :) Haha jag har lite saker som jag måste göra innan jag går och lägger mig. Det är att jag måste alltid ta lypsyl på läpparna och handkräm på händerna :P

Jag lägger in en låt som var poppis för några år sedan.. eller många år sedan kanske :P Jag diggade den och köpte hennes skiva :S

Super star by Roller girl



/ Godnatt och sov så gottigt!

The Pierces - Secret

Ojj klockan är över sex :O Dagen har gått väldigt fort idag tycker jag.  Idag har jag varit hemma pga migrän :( Inte så roligt men vad ska man göra. Det är bara att vila och knarka tabletter. Jag var på möte vid tre i allafall så jag kom ut lite i det fina vädret.

Igår kväll såg jag såklart Gossip Girl, det är sååå braa, jag älskar den serien :D Jag såg såklart hemmafruarna också, vem gör inte liksom? Eller det finns säkert några som inte gör det men då går ni miste om något, Det säger jag bara!

Ikväll blir det bara chilla framför tv:n och datorn, ska inte göra något speciellt. Imorgon är det min sista praktikdag!!!!!!! Gud jag kommer sakna dom små barnen.

Om vi går tillbaka till Gossip Girl, så var det en låt med i gårdagens avsnitt som jag tycker mycket om. Det är låten från balen för er som inte kommer ihåg. Jag lägger in den här så ni får höra :) Hih

The Pierces - Secret


Nu ska jag äta lite middag, hoppas att ni haft en bra dag ute i solen :)

/ Amanda

Dagens bilder!

Här är lite bilder från dagen som gått! :) Hih  (klicka för större)


    
Jag och Tessan :P  


         
Sussie och Tessan gör något konstigt ^^


Tessan, Sussie och Oden- har chipset blåst bort tessan? :P


Eva :)


Angie :)


Pilutta dig! :P


Grrr.. ;D

Nej nu ska jag lägga mig i soffan, så såg min dag ut för det mesta. (om ni tittade på bilderna) hoho

/ See ya!


Ljuvliga tisdag- Johnny Depp

Vick på rumpan och skaka skumpan. Usch vilken huvudvärk jag har : / jag ska nog ta och lägga mig ner och sova så jag får bort den. Jag gick inte på matten pga av migränen, vilket var skönt. Jag och Tessan väntade på Pontus som då är våran metor. Eftersom att jag gick halvdag igår så fick jag inte veta betyg som jag får i kurserna som avslutas nu (jag tror att dom avslutas) Jag fick VG i båda kurserna vilket gör mig överlycklig :D Så nu kan jag pusta ut lite och chilla.

Resten av dagen som varit har varit chill, på engelskan tittade vi på
Cry Baby då Johnny Depp spelar huvudrollen :D
Den filmen är skit rolig och bra, haha ni borde se den!! ett måste!

Johnny depp i cry baby <3


Nu ska jag ta och vila mitt huvud! Hoppas att ni haft en bra dag :)

/ Amanda


En liten smörgås...

Godmorgon flickor och pojkar. Jag är verkligen jätte trött idag, min ögon var typ svullna när jag vaknade och jag sover fortfarande lite. Jag var lite ledsen igår så det är nog därför mina ögon är svullna kanske? Aja..
Just nu sitter jag och äter en smörgås och pratar lite med Tessan på msn :P

Nej nu ska jag ta och fixa det sista och sedan dra till bussen som går 08.43

Ha en bra dag!

Uppspel på teatern :)

Hallu där! Idag har dagen rullat på i lagom takt. Började skolan halv tio med matte som var chill. Efter den var det ett litet dramaspel och sedan BKF. På BKF:en var det en kille som föreläsade på ett väldigt roligt sätt om snus. Lunchen var kebab så jag åt yoghurt med musli i stället vilket var helt okej för min del. Vid halv ett drog jag mot farsta då jag träffade Maida och Sara på bussen mot farsta :)
Jag sprang hem lite fort och sedan upp till teatern för att ha genrep och förberede en massa inför föreställningen som vi hade på kvällen. Föreställningen gick jättebra och är nöjd, vet inte om det blev sista gången föralltid på teatern, få la se.
Nu gör jag inte så mycket, chillar mest och lyssnar på musik. Jag pratade med söt tessan om allt mellan himmel och jord vilket var skönt, det är skönt att få prata av sig lite ibland.

Imorgon börjar jag halv tio och börjar med engelska, efter det rullar dagen på.

Hoppas att ni haft en bra dag i det fina vädret!


KARDINAL OFFISHALL 'DANGEROUS' feat. AKON

Heja sverige

Ikväll blir det eurovision song contest hemma hos min och mammas kompisar. Väldigt trevligt har vi det, vi åt middag vid sex som bestod av lax med potatis, rotfrukter :) Till eurovision ska vi gotta oss med chips och godis.
Förlåt att det har blivit lite mycket eurovision song contest prat :P

Hoppas att ni får en bra kväll, hur och vad ni än ska göra :)

/ Amanda

Staden med Filippa :)

Idag har jag varit i stan med Filippa :D <3 Hih. Vi skuttade runt i affärer och jag köpte ett fint läppglans i souk gallerian  :)  Vi satt i kungsan och åt glass, myste och pratade i härliga solen :)
Shit nu får det vara så här varmt men gärna varmare, inget regn och kallhet tack!

Nu ikväll ska jag och mamma hem till några och äta middag och sedan titta på eurovision song contest. Vi hejar såklart på sverige! Det vore roligt om sverige kunde vinna så vi får ha eurovision song contest i sverige nästa år. Fett coolt säger jag bara, så håll tummarna nu tjejer och killar.

Nu ska jag ta och fixa lite och sedan åka! Ha en trevlig kväll :)


Filippa och jag i kungsan :D <3 (ursäkta att jag ser ut som en köttbulle)





/ Amanda

I Want You To Want Me

GODMORGON ALLESAMMANS! Jag vaknade för typ en halvtimme sen men jag låg och drog mig lite. Jag är en sån människa som inte kan gå upp med detsamma när jag vaknar. Jag vill gå upp med detsamma men kan bara inte helt enkelt, jo en enstaka gång.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl la se vad som händer. Just nu kurrar magen så jag ska ta något att äta.


Alex C. feat. Y-Ass - The Sweetest Ass In The World


Videon till denna låt är inte den bästa, inte låten heller kanske men jag har typ fått dem i huvudet, går hela tiden och sjunger den :S :P Hah

/ Amanda

Dagen som varit

Nu är klockan mycket, ska gå och lägga mig snart. Jag är skittrött och har varit det sedan 20.00, men snart så ska jag krypa ner i sängen och sova.
Skolan idag var händelserik för min del, jag hade ma-prov som gick sådär. På svenskan höll jag ett argumenterande tal om: att det behövs fler poliser på gatorna. Min svenska lärare gav mig VG+ för det och jag är nöjd. På idrotten spelade vi brännboll och flaggan och sedan slutade vi.

Efter skolan åkte jag hem och har inte gjort något speciellt. Jag har pratat med Tessan i telefonen, tittat på lite tv, ätit middag- som blev pannkakor. Jag har varit så trött men imorgon vet jag inte riktigt vad som händer än, jag får väl la se.

Nej nu ska jag ta och lägga mig, sov så gott!

/ Amanda

Ha en bra dag!

Godmorgon! Om 7 minuter har jag prov i matte :S  Önska mig lycka till!

/ Amanda

Carina Berg har gjort en Britney Spears

Jag är helt överraskad!!!! Jag gick in på aftonbladet och skulle titta om jag hittade något intressant, vilket jag gjorde. Jag är kanske lite efter men är det bara jag som sett att Carina Berg har rakat av allt sitt hår??? Jag blev väldigt chockad med tanke på att hon var så fin i hennes frisyr och att hon gjort en alá Britney Spears.

Jag tycker att hon passar mycket bättre i sin "vanliga frisyr" som hon hade INNAN hon rakade av sitt hår, men hon ser ju helt okej ut nu också. Men jag förstår inte grejen med att raka av sitt hår :O Jag tycker personligen att det är fint att ha hår, jag skulle aldrig kunna raka av mig allt hår. ohh no. Det är upp till var och en hur man vill ha sitt hår men jag sa bara min åsikt!


Carina Berg- innan hon rakade av sig håret.





Carina Berg när hon rakat av sig håret

Rakade av allt hår ? hemma hos Martin Stenmarck.




Lite information om eurovision song contest semifinal- Charlotte Perrelli gick vidare till finalen :D Det blir eurovision song contest för sverige 2008. Då slipper vi skämas :)

Godnatt och sov gott!

/ Amanda

nu blir det hårdträning i helgen så det heter duga.

Jag sitter här med huvudvärk vilket inte är så skönt. Jag sitter också och sneglar på eurovision song contest semifinal, Charlotte perrelli var 2:a. Aja nu orkar jag inte titta på alla dom andra.
Usch jag är så sugen på choklad men jag har inte ätit det *stolt* hah. Till middag åt jag min favoriträtt- Kött, pommes frites och bearnaisesås :) Det var riktigt gottigt det, vi åt det på restaurang vilket var mysigt.

Prallen idag gick bra, vi var i väg till fyrparken som ligger i kärtorp. Vi lekte och det blev grillad korv med bröd till lunch. Gissa hur många jag åt? Jag skäms att säga detta men jag åt sju stycken:S Haha fråga mig inte varför, men jag åt typ inget till frukost och var hungrig men sen åt jag bara för att det var gott och att vi skulle slippa slänga. Hah nu blir det hårdträning i helgen så det heter duga.

Nu har jag pluggat klart för kvällen, jag har finslipat på mitt tal som jag ska hålla i morgon för en tredje del av klassen. Usch det kommer inte bli skoj för jag är så nervös och tycker inte om det bara. Men jag hoppas att det går bra.

Nu ska jag fixa lite saker, hoppas att ni haft en trevlig dag!

/ Amanda

Pralle dag

Godmorgon alla pigga och trötta, själv är jag trött som fan. Jag fick tvinga mig upp och in i duschen så jag skulle vakna.Idag har jag pralle och börjar 9 och går till 4, efter det ska jag hem och plugga.
Jag glömde skriva igår att Tessans faster är så mysig och trevlig, hon gav mig en kram :)  Nej nu ska jag ta och äta upp min smörgås och sedan fixa håret och gå.

Ha en bra dag idag! :)

/ Amanda

Natti Natti

Nu snart ska jag gå och lägga mig, det är en morgon dag också! Jag lägger upp min absoluta favorit låt, Forever young med Alphaville.

Alphaville - Forever Young



/ Godnatt

nothing else matters

Oj vad tiden flyger iväg när man har rätt chill, jag trodde att klockan var åtta men ack nej. Jag gör inte så mkt, jag chattar på msn, inne på bdb medans min syrra ligger på golvet?  Hon tittar på tv och orkade inte lägga sig i sängen sin.

Till middag blev det pommes frites, köttbullar och bearniessås :) Hah..
Så mycket mer händer inte ikväll, det blir sängen om ett tag och imorgon har jag la praktik. Näst sista gången är det så man får ta vara på dem.

Just ja! jag vek lite tvätt förut också ^^ jag hade inget val för pappa tvingade mig, aja.. det är sånt man måste göra.

Good Charlotte: Keep Your Hands off my Girl (With Lyrics)


/ Amanda

" Mhmmm oh my god "

Hej, här sitter jag och äter äpple, vet inte om det är en lättare middag eller sent mellanmål. Pysslingen var intressant idag, vi fick sluta lite tidigare, nämligen11.45 typ ( om jag minns rätt)
Jag och Tessan gick på stan och kollade i affärer vilket var skoj. Vi gick in i en affär som Tessan vart inne i tidigare som jag ÄLSKAR. Jag hittade en massa fina kläder som jag ville köpa men kom ut utan någon påse :(
Vi käkade glass på donken där det stog några killar från Åmål och segade.

Det var riktigt mysig att gå en sväng på stan med käre Tessan, pratade om lite stuff också. Vi åkte förbi skolan och hämtade en ledighetslapp åt mig som jag ska lämna till Pontus på fredag om att jag ska vara ledig lite på måndag. När vi gick vid hötorget så går vi förbi en kille som typ sa något i stil med: " mhmmm Oh my god"
Vi började skratta lite och blev äcklade ^^

Juste i går när jag och Shauli gick på t-banan när vi skulle hem gick vi förbi ett gäng som bestod av tre killar som sa: "Jäkla snobbar" Haha jag bara kollade på dom och gick och tog en plats. Är jag en snobb? Det tycker jag inte att jag är, eller vad tycker ni?

Nej nu ska jag ta och äta lite middag för det hungrar i min tjocka mage :P

Hoppas att ni haft en bra dag! / Puss

Let me hear ya flow sisters

Jag kommer ihåg när jag var mindre och gick runt och sjöng denna låt^^ Jag tyckte att den var bra och det tycker jag fortfarande :D Vem gör inte det liksom? Såklart att det finns vissa som inte diggar denna låt men men. Bästa är när Christina Aguillera sjunger tycker jag :D




Moulin Rouge(OST):Christina Aguillera, Missy Eliot, Pink, Maya



/ Amanda

One way or another

Dagen idag har kännts väldigt seg på något sett, vet inte om det var på grund av vädret. Det började hagla och regna lite vilket inte var skojigt. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik medans  mamma tittar på någon schlager grejs, jag bryr mig inte om att se det nu, sverige kvalar på torsdag.

I morgon är det pysslingen 9-12 :) Efter det ska jag gå på möte, ska vara där klockan 13.00 så det blir perfekt!
Efter det blir det kanske lite stan, vem vet. Beror på hur vädret är, kan det inte vara så där varmt som det var förr förra helgen?? Det var så härligt och skönt, jag gick liksom i bara klänning. Inge leggings, kofta/tröja
Men nej nej, det ska vara lite kallt så man får ha jacka. Bajs på det.
Nej nu ska jag sluta och klaga, det finns värre saker.



Evanescence- My immortal


Hoppas att ni alla har haft en super trevlig dag!

/ See ya

Pasta med ost- och skinksås

Hallu alla människor, jag sitter i datasalen och ska arbeta med grammar in action i engelska. Det är typ inga som pallar så varför.
Idag ska jag gå i skolan och sedan har jag teater. vi ska öva, öva och öva ;D Får se om jag drar hem till pappa efter det... hmmm.. Jag vet inte än.

Ha en trevlig dag, nu kurrar min mage efter lunch som är ost- och skinksås

/ Amanda

Oh Yeah

Brick & Lace - Love is wicked



Jordin Sparks ft. Chris Brown- No Air
 

/ Njut

Ännu en måndag klar

Hallllllllllllllluuu
Usch vad jag har tråkigt nu, finns inget skoj att göra Buhu. Jag känner mig töntig också ^^ vet inte varför men gör bara det. Skolan idag var chill, vi hade prov som gick sådär för min del. Det var en show vid halv tre som vi gick på, det var elever från Victor rydberg som sjöng, dansade och spelade teater. Jag trodde att den skulle vara lite längre än vad den var, men det var ju underhållande.

Efter skolan drog jag och Tessan runt på stan och levde rövare, vi slog ner några tjejer som var ivägen. Nej jag skoja bara haha, vi slog inte ner några tjejer :P Vi gick till Aolf Fredriks kyrka och sedan i affärer. Jag hittade en fin body på Gina som nog ska köpa :D Hih Tessan hittade ett par snygga byxor som hon la undan. Jag prövade också en vit kort klänning som jaa... satt lite tajt och visade upp saker^^ Inte riktigt min stil haha Inte en klänning att ha i skolan i allafall :P

Burr vad jag fryser.. vet inte varför men gör det bara. Imorgon är det crazy hairday i skolan. Då alla ska ha någon galen frisyr kanske? :P Om jag har en fixar jag det imorgon i skolan :P Heh

Nu ska jag ta coh göra lite annat! Ha det bra!

/ Amanda

Solen skiner för tusingen

Godmorgon!
Idag är jag glad, solen skiner och det känns som att det kan vara en bra dag.
Just nu sitter jag och äter en smörgås som får mätta min mage. Idag har vi prov i FSF : / Usch det är inte så skojigt, inte för min del i allafall. Efter plugget vet jag inte vad som väntar lilla damen, men kan tänka mig chill och lite plugg. Vem vet!

Idag eller just nu skjutsar pappa Britta till arlanda för hon ska till italien i en vecka!!!!! Jag tror att hon glömde något, MIG nämligen :P Jag är väldigt avundsjuk så jag blir grön i ansiktet. Nej nu ska jag vara glad för hennes skull vilket jag är :) Hon ska dit med fyra vänner.

Jag glömde nämna två saker igår som hände på grönan igår. Ola var där och sjöng typ tre låtar,woho.. eller inte. Tycker att han är ganska fjortis plus att jag inte lyssnar på hans musika. Sen var det en tjej som kom från Amerika som  sköts upp från en kanon så hon flög 30 meter upp i luften och landade på nät. Vilken jäkla idiot säger jag bara haha.

Nej nu ska jag fixa lite saker, ha en bra dag idag!

Walking On Sunshine - Katrina & The Waves


/ Amanda

Dags att tänka på refrängen

Haj på er! Nu är det snart dags för mig att tänka på refrängen, det är ju skola i morgon för sjutton!
Kvällen har bestått av mat, vatten och datan. Borde plugga lite men jag har inte haft någon lust alls, vet inte varför men usch på mig.

Sov gott mina söta!


Imogen Heap - Speeding Cars


Nej usch nu börjar jag gråta, sov så gott!

Nostalgi

Här kommer lite Freestyle musik :) Nostalgi


Freestyle-Vill ha dej



/ Amanda

Gröna Lund med Malin

Tjo hejsan svejsan.
Nu är jag hemma och frusen ^^ Eller jag kom hem för typ 30 minuter sen, jag var ju på grönan idag. Det var väldans mycket skoj ska ni veta. Jag åkte Fritt Fall för första gången!! WOHO+ mycket mer åkte jag förstårs. Stolt är jag minsann. Det var ju inte direkt varmt så jag sitter och skakar lite nu ^^ + att jag gjorde illa min två fingrar så dom blöder. Jag ville nämligen komma först i kön så jag brottades lite för att komma fram^^ Det var så kaxiga gillar där som vi ville komma före, haha moget va? :P

Ibland får man göra sig omogen fast man inte är det. Vi käkade hamburgar menyn såklart till lunch typ. Vi köpte också godisremmar som vi smaskade i oss. Vi hade jätteskoj men jag känner mig lite illamående nu. Vi åkte typ bergodalbanan typ 20 gånger så ja.. haha

Nej nu ska jag käka lite lax med potatis :D och sedan plugga :(

Hoppas att ni haft en skoj dag!

/ Amanda

Grönan idag!

Idag ska jag gå på gröna lund med Malin :)  Inte så lockande i detta väder men det är mindre folk då heh.
Hon har ett kort som ger billigare pris så det är därför vi går just idag men det kommer bli nice med skoj :)
Nej nu ska jag käka upp min macka och sedan ska vi nog dra.

Ha en bra dag!  / Amanda

How to eat a gummy bra

Här är en video som innehåller mig, Eva, Sussie och Tessan när vi äter min gummy bra.
Haha sen gav vi en liten annan del av klassen varsin bit, andra åt mkt andra åt lite. haha jag åt lite för det smakade lite för mycket plast för min del men rolig present ;D




/ Haha

Me like


My Heart Will Go On - Celine Dion


Älskar denna sång, en av mina favoriter faktiskt. Jag blir jämt tårögd och tänker på en massa.

/ Amanda

Vilken färg har stjärnan älskling?

Hallojsan flickor och pojkar!  Hoppas att allt är bra med alla :)
Idag har jag varit i stan med Malin och Britta, vi var på kungliga dramaten på en guid tur och tittade på kläder som dom sålde ut för billigt pris. Jag hittade tyvär inget så inget kom med därifrån. Lite synd men vi skulle varit där tidigare för då hade det funnits mer kläder.

Efter det gick vi till Pizza Hut och åt, vilket var väldigt gottigt och mättande. När vi var klara gick vi i affärer och skrattade. ( Britta är pappas flickvän och Malin är Brittas dotter, för dom som inte vet)

Nu sen jag kom hem har jag suttit vid datorn, käkar chips ( idag igen, jag vet - skärpning nu amanda!)  Det går inget speciellt bra på tv så då är datorn nummer 1. Rolig jag är va? :P


Kent - Pärlor


/ Puss på er!

När ska Amanda flytta ut?

Jag vaknade för 40 minter sen så nu sitter jag här och chillar. Jag har ingen aning vad jag ska göra idag, jag får väl la se om det blir något skoj. 
Igår blev det bara ett tv-program som jag tittade på, jag tittade på
Berg flyttar in . Det är riktigt roligt tycker jag men det är bara ett avsnitt kvar, och jag hoppas att det kommer fler :) Hih



 

Carina Berg flyttar in hos kändisar. Foto: TV4
Carina Berg flyttar in hos kändisar. Foto: TV4


Nu ska jag ta och äta något, får se vad det blir.

/ Amanda

Kanske, kanske inte

The Last Goodnight - "Pictures of You"


Nu ska jag gå och lägga mig, Godnatt och sov så gott.

Pssst!

FLO Rida-Low



Tjo folk! Här sitter jag och käkar chips och ser dum ut (som vanligt haha, att jag ser dum ut då) Annars chattar jag och kollar lite på bdb osv.
Det blir nog inte så sent för mig ikväll, det finns ju en morgon dag också ^^

Puss på er!


BRYAN ADAMS SUMMER OF 69

Kiss Mee

Kiss Me - Sixpence None the Richer


/ Ha så skoj

Det trodde du inte va?

Det går inget bra på tv i kväll :/  Man tycker ju att det ska gå något bra tv-program eller film men nej nej. Vad irriterad jag är nu pga det och annat. En glad  nyhet är att jag fick MVG- på min insändare i svenskan :D :D :D Shit vad jag glad jag blev när jag fick tillbaka den hih.


John Paul Young - Love Is In The Air


Nu ska jag ta ett bad och sedan käka lite käk :P

/ Slow

Beautiful Day

Godkväll klockan närmar sig sex och jag har väldigt tråkigt. Aja det kan ju vara skönt med en hemma kväll också, ingen är ju hemma så har allt för mig själv :)
Skolan idag var som vanligt, men en liten sak gjorde mig glad inombords.Hih - tänker inte berätta här!
Jag tog med min godis BH till skolan idag och bjöd först Eva, Suss och Tessan. Den smakade plast så jag åt inte mycket. När vi suttit och snackat och käkat lite på den gick vi till klassen och bjöd. Haha Jonas var nog den som åt mest, han stoppade i sig mkt samt Alex ^^ haha det var skoj. Nästan alla smakade en bit ^^

Ikväll vet jag inte vad som händer, lite tv och data typ ( WOHO ) haha eller not. Jag känner för att gå ut och inte sitta inne här i lägenheten. Man kan inte alltid få som man vill!
TIll middag blir det något enkelt och ett äpple, lite senare lite chis kanske? Vi får väl la se.

Nej nu ska jag gitta här i från :P Ha en trevlig kväll alla ni. Btw så har jag lite feber :S

/ Puss

Skit

Haj thai haj!
Idag var det praktik vilket gick bra :) Barnen var skötsamma idag, + att det är förskolans dag idag så det firades lite.
Usch jag känner mig inte bra idag, det är något som inte är bra! Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk :S
Jag som har pengarna som måste lämnas in i morgon. Om jag skulle vara sjuk i morgon vilket jag inte vill så kommer jag in med pengarna. Nu ska vi tänka posetivit och inte negativt gott folk.

Nu ska jag ta och fixa lite saker och sedan gå och lägga mig. Hoppas att ni haft en bra dag fast vädret inte varit på topp.

/ Amanda

Take you there

Burrr vad det är kallt, eller jag fryser men inte någon annan ihemmet. Det kan bero på att jag stod ute i nästan 4 timmar today. Jag mötte Tessan vid ett snåret i odenplan, där Alex, Alexandra, Jonas och Angelica var. Dom sjöng och spelade så fint så men vi begav oss in mot city. I början gick det trögt och det fanns inga som ville bidra med pengar ; / MEN sen hittade vi "vårat" ställe där vi stod och tog emot pengar till barnen i Bolivia.  Jag tänker inte berätta vart vi stod i fall det kommer en till insamling av pengar ^^ Heh

När vi stod där och frågade nästan alla " vill ni skänka en slant till barnen i bolivia" frågade vi några och en kille som såg helt neutral ut i ansiktet. Han blev helt galen och skrev till oss :

"JAG TÄNKER INTE SKÄNKA NÅGRA JÄVLA PENGAR TILL BARNJÄVLARNA I BOLIVIA!!! JÄVLA NARKOMANLAND!!! KOKSBLAD!!!"

Hahaha jag och Tessan blev helt chockade och bara stod och kollade på honom, sedan brast vi ut i asgarv. Haha det var det roligaste på hela dagen. När vi blev klara åkte vi till muffinsfabriken där vi käkade muffins med gott samvete eftersom att vi  tycker att vi förtjänat det :D Vi stod ute i kylan i ca fyra timmar och frös arslet av oss rent ut sagt! En kille stod och spanade in min rumpa när jag böjde mig ner lite ^^ haha oförskämt!

Nej nu ska jag ta och chilla lite till och sedan sova för det är praktik i morgon. Vi samlade in 343 kronor :D

Sean Kingston - Take You There


Hoppas att det gick bra för alla andra elever som samlade in pengar!  Nu är jag ledsen och ska begrava mig en stund. Jag gillar ju honom förstår han inte det ? :(

/ Amanda

Operation dagsverket

Godmiddag Godmiddag haha
Här sitter jag och äter smörgås, knäckermacka :) Nyttigt och bra. Jag sitter också och chattar med Tessan med blött hår. Alltså det är jag som har blött hår i en turban ^^ Som jag alltid har efter att jag har duschat.

Ett tips om man har målat naglarna och vill att dom ska torka, då stoppar man in händerna i frysen!! Enligt Tessan. haha jag vet  inte om det funkar men ska testa det någon dag i mitt liv.

Igår var lektionerna inställda så det var ju nice bajs. Jag väntade på Tessan som hade NP i matte. Vi gick till Adolf Fredriks kyrka, där vi tände ljus m.m. Sen blev det lite titt i affärer och sedan hem. Jag åt en  smörgås med kycklingröra som fick bli min middag. Näst sista teater övningen inför föreställningen hade jag igår :S :)
Efter den hämtade Britta mig och vi åkte och tittade på Malins dansuppvisning :D Hih

Väl hemma tittade jag på tv och chillade.

Nu idag är vi lediga från skolan pga Operation dagsverket så jag och Tessan ska ut på stan med bössor. Kan någon snäll och fin människa komma och lämna mycket pengar till oss så vi kan gå hem? :)  haha

Ha en bra dag! / Amanda

Kvällen närmar sig allt mer och mer

Jag sitter och chattar och lyssnar på musik, alltså chill. Friluftsdagen gick bra, den var kall och gick inte så fort kändes det som. Väl hemma chillade jag lite och gick sedan upp till centrum för att möta Lydia :) Jag gav tillbaka hennes filmer som jag lånat av henne. Vi gick och tittadei affärer och pratade, vi gick också till donken och delade på en glass och satt där i nästan en timme och bara pratade och skrattade :D Trevligt att träffas igen hih.

Nu ska jag ta och chatta vidare och sedan  sova så jag pallar med morgondagen.

/ Amanda

Beverly Hills 90210 kommer tillbaka i nutidsvariant


"Gänget från Beverly Hills 90210"

Spinn-off på tv-klassikern är på gång
"Beverly Hills" var en brasuccé världen över.
Nu kan den komma tillbaka. På sätt och vis. En nutidsvariant på serien är beställd. Ett pilotavsnitt ska vara färdigt innan månadsskiftet. Tv-bolaget CW är i full färd med att skapa en spin-off på den klassiska tonårsserien "Beverly Hills 90210" , skriver reuters. Manusarbetet pågår för fullt, och serien är tänkt att bli en modern nutidsvariant på nittiotalsserien. Dock ska inte Darren star, som skapade serien med Aaron Spelling, vara inblandad.
Manuset till ett pilotavsnitt ska vara färdigställt innan månadskiftet, enligt Hollywood reporter. Detaljerna är dock ännu hemliga . Hurvida någon av ursprungsseriens karaktärer kommer att dyka upp i den moderna varianten framgår inte.

Källa: Aftonbladet.se

Det som jag vet själv är att Jennie garth ska medverka i serien men inte som huvudperson. Jag tycker att det ska blir roligt och kommer definitivt titta på pilotavsnittet och se om det är något att titta på. Inget slår ju orginalet men man kan ge det en chans.

/ Amanda


friluftsdag på Kärsön


Hallojsan, det är himla nice med sovmorgon en dag som denna :) Jag kan inte påstå att det är lika fint väder som det var igår men sol är det. Det blåser kalla vindar så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig riktigt än. Hmm.
Jag ska ta och käka en knäckermacka snart om jag får tid, jag måste sminka mig först.

Idag ska vi till kärsön och ha friluftsdag med nästan hela skolan klockan ett. Vi slutar väl vid tre kan jag tänka mig, egentligen fyra men idrottsläraren sa att vi kommer sluta tidigare än fyra. Vid sec ska jag möta en vän i farsta.

Nej nu måste jag ta och röra på påkarna om jag ska få något gjort.

Ha det bra idag!





Nancy Sinatra- Bang Bang


/ Amanda

Värmen steker all mitt fläsket

Här sitter jag och käkar glass och skrattar åt en film som går på trean, Big heter den.
Promenaden med Sussie var skön men varm, vi gick runt och mycket. Hih.
Vi köpte en varsin glass när vi vandrade i stureby,det var smaskens. Jag är så avundsjuk på henne för att sussie och hennes familj ska grilla ikväll :)

Nu ska jag plugga lite saker så jag blir klar med det.

/ See ya

Förmiddagen rockar fett

Godmorgon alla människor! Hoppas att ni haft en god natts sömn, det har jag haft med en konstig dröm.
Idag ska jag plugga lite saker (WOHO) eller inte haha. Jag ska träffa Sussilisuss och ta en promenad med henne :) Vi bor ju inte så långt i från varandra så det är nice.

Nu ska jag ta och käka lite frulle tror jag. Ha en nice dag och stek i solen :)

/ Amanda

Happy

Här sitter jag och lyssnar på bra musik och chattar med roliga människor :)
Jag är trött och känner en liten huvudvärk som ligger i bakhuvudet. Lalalopp kalastopp
Men inte ska jag klaga, dagen har varit toppen bra idag! Hih

U2 - Beautiful Day


/ Kasta loss!

Så härligt med sommar

Denna låt påminner mig om sommaren och lite minnen. Det kommer nog bli fler minnen till denna underbara låt :)


Angel - sommaren I city 1990


/ A

En Sommardag som denna!

Yes vilket kalasväder vi har här i stockholm idag!!! :) Det måste vara närmare 25 grader eller något liknande. Jag har i allafall bara haft klänning och leggings :D
Dagen började med att jag vaknade ^^ konstigt va?
Jag  pluggade lite och satt vid datorn där jag bestämde med min vän Sofia att vi skulle träffas. Så vid ett träffade jag sofia i stan då vi först tittade lite i affärer och sedan åt på sandy´s :D Gud sandy´s mat är sååå gottigt. När vi käkat klart och så där åkte vi till Odenplan för att titta på ska KTH som hade en parad. Jag känner nämligen en som var med i den :) , men tyvär så missade vi han :(  Vi gick mot kungsan medans vi tittade på alla som var med i paraden.

När vi kom till kungsan ( där det var väldigt mkt folk ) gick vi och hälsade på en vän, nämligen Tessan :) Hon jobbade på Victoria ( det är en restaurang ) och den ligger vid kungsan för er som inte vet! :) Så gå gärna in och ta en bit mat där någon gång.

Vi köpte glass på donken och satte oss i kungsan och tittade på folk och glassade i solen medans dom små barnen badade i vattnet. En aning äckligt tycker jag, mitt barn skulle inte få bada i det där äckliga vattnet där fåglarna skiter och folk slänger ner en massa skräp. Aja.

Dagen har varit väldigt trevlig och varm :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lite chill drill kan jag tro att det blir. Det är final i körslaget ikväll, det tror jag nog att jag ska titta på.

Hoppas att ni har haft en strålande bra dag och en fortsatt sådan dag.

/ Puss

Gott med glass

Ett litet råd så här på fredag kvällen, bli aldrig förtjust eller  kär i någon som du inte kommer få! Det bildar bara.. ja ni vet.




Roxette - Listen to youre heart




/ Amanda

Madonna is the shit

Jag tycker att Madonna är en fantastisk artist och älskar hennes låtar. Därför tänker jag lägga upp några av hennes låtar som är mina favoriter :)
Lyssna och enjoy


Madonna - La isla Bonita




Madonna - Like A Prayer



Madonna - like a virgin




Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes



Madonna - Frozen




Madonna - Hung Up





Nu ska jag äta middag, det blir la wook som jag lagat till alldeles själv :)

/ Amanda

Chill drill trill



Eurythmics - Sweet Dreams Are Made Of This

/ A

Fredag

Tjoho grisfötter!
Jag har håltimme och spenderar den i datasalen. Om ett tag har vi svenska lektione som kommer vara tråkig och efter det är det idrott vilket inte känns glatt.
Efter matten överraskade knopp och Tessan mig med kakor i parken :) Gullungar.

Nej nu ska jag ta och plugga lite skit, ni med :p

/ Amanda

Dags och knoppa

/ Godnatt och sov så gott!     


Eftermiddags vila för min del.

Godkväll
Dagen idag har varit kort med chill. Jag var på möte på förmiddagen och kom till pysslingen vid halv elva.
Vid tolv slutade vi så jag, Tessan och Sussie gick på stan och kikade. Jag kom hem vid halv två och då la mig i sängen för att gosa med katten, men jag råkade somna. Så vid fem vaknade jag och trodde att det var torsdag och att jag var försenad till praktiken, när jag tittade på klockan trodde jag att den var fem på morgonen ( torsdag morgon då ) Hahaha lite roligt men jag kunde sovit vidare men lite middag ska jag äta :P

Nu ska jag ta och äta lite middag.

/ Amanda

Hihi

Tjingelingen små smurfar av stål!
Skolan idag var trivsam, NP i engskan gick bra :)Det var alltså muntligt så det var  jag och Tessan som pratade tillsammans plus att engska läraren var ju med :P Men jag tycker att det gick bra för både mig och Tessan.
Sen hade vi svenska och matte som var likadant som vanligt typiskt nog.

När jag kom hem var jag hemma en stund och begav mig till min teater ( jag är alltså med i en teatergrupp )
Det var i allafall skojigt.

Nu ska jag titta på desperate housewives, det ska vara riktigt spännande ikväll med en orkan : / Ett måste och se!!

Ha det bra! :)

/ Amanda

Pärlor av sten

Tjing på er! Vilket härligt väder det är idag :)
Nu slutar vi för musiken är inställd vilket är posetivt :) Det är alltid skoj att sluta tidigare, vem tycker inte det liksom :P

Ikväll blir det plugg och läsning WOHO eller inte.

/ Amanda

Måndag morgon

Nu är jag uppe och studsar, haha nej det gör jag inte för jag är på lite dåligt humör denna morgon pga min syster.
Jag sitter här och käkar smörgås, ska snart fixa håret m.m.

Jag kom i säng i går i allafall,jag skulle gått och lagt mig tidigare men kände att jag orkade inte :S :P

Ha nu en bra dag idag!

/Amanda

Vill helt enkelt inte sova




Chris Brown - With You (w/lyrics)

Haha nej nu får jag skärpa mig, nu ska jag gå och lägga mig på riktigt. Nu är det, det sista ni ser av mig ikväll.

/  :)  

Adam Tensta



Adam Tensta - Before U Know It

Nej nu ska jag sova på riktigt, jag fastnade lite här vid datorn :P
Godnatt

Har denna låt på min hjärna :)



Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes

Enjoy :)

Man behöver inte göra allt för pengar!

Jahopp jag ska snart krypa ner i sängen min och sova. Björn var inte med i parlamentet ikväll, men dom skrev det på en sida så jag blev lite arg. Det är inte NP i eng i morgon och på fredag- vet inte vilken dag jag har, det är på tisdag. ( skrev lite fel där :P ) Sorry för det.

Just nu sitter jag och chattar som jag gjorde tidigare ^^ jag har också sett sanningens ögonblick, jag kan inte förstå hur man kan ställa upp i ett sådant tv-program. Man behöver inte göra allt för pengar!

Godnatt och sov så gott mina vänner :)
/ Amanda

Björn Gustafsson kl. 20.30

Jag är så glaaaaaad så glad kan ingen slå mig hårt, ohh jag är så glad så glad så glad. 
Haha fint att jag gjorde om den va?, det ska vara " jag är så het - melodin"
Jag vill inte berätta varför jag just är så glad här på min la blogg men det är inget stort. Eller lite stort kanske haha jag vet inte. 

Nu chattar jag med kära vänner på msn och snart börjar parlamentet då Björn Gustafsson är med :D Hih

I morgon är det Nationellt prov i engelska- den muntliga delen. Skönt att dom är över nu snart tycker jag.
Då menar jag inte att jag inte tycker om engelska, jag älskar engelskan men stressen menar jag.

Hoppas att alla haft en bra dag! :)
/ Amanda

Strålande söndag

Hallu gamla godingar

Går kvällen var skojig, vi hade gäster från gävle vilket var skoj för jag har inte träffat dom på några år.
Dom gick hem vid tolv me njag fortsatte och såg klart en film som gick på tvån med Julia Roberts, den var sorglig och fin.

Nu ska jag ta en dusch och sedan tänkte jag gå ut i det fina vädret, jag vet inte vem jag ska gå med.Jag får väl gå la själv men det är skönt det med, men roligare med en annan människa och prata med ;)
Jag blir så glad när jag ser det vackra vädret som vi har här i stockholm idag, sommaren är här :D

Ha en väldigt trevlig dag! :)

/ Amanda

I Want You To Want Me



Jag älskar denna låt och låten är med i en av mina favorit filmer : 10 Things I hate About You.



Julia Stiles och Heath Ledger som är med i filmen 10 Things I hate About You.





/ Amanda

Lördag

Hallojsan här sitter jag och degar  (som vanligt) haha. Jag sitter och tittar på reprisen av SYTYCD :)
Idag var jag inte vad som väntar riktigt, får la se.

Det har varit väldigt skönt att få vara ledig både torsdag och fredag , det borde man få vara oftare tycker jag.
Men snart är det ju sommarlov :D Då får man vara ledig mer än två dagar så det är najs.

Nej nu ska jag nog ta och göra något nyttigt.

/ Amanda