Försov mig.

Hallå hallå! Hoppas att ni mår bra och är pigga som tuppen. Jag skulle egentligen gått upp vid halv nio men jag glömde och ställa klockan så jag vaknade halv tio i stället :S Jag och pappsen ska iväg och handla snart så det blir något och äta i morgon :) Heh Kan jag inte server utan mat haha.

När jag kommer hem ska jag ringa fem personer om i morgon och ni vet nog vilka ni är så jag nämner inga namn här. Jag ska bara informer lite väg och sådant enkelt :P

Ska inviga min nya jacka idag och hoppas att den trivs ute i luften :)

/ Amanda

Sanna Nielsen - Empty Room

Nu har Sanna Nielsen gjort en video till den fina låten Empty Room, jag älskar låten.



Sanna Nielsen - Empty Room

Lyrics/Text:

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room


/ Amanda

Godnatten

Är trött och har ont i huvudet, varför  är jag fortfarande uppe? Det är en riktigt bra fråga heh. Jag ska upp halv nio imorgon bitti har jag bestämt för jag måste fixa lite saker innan lördag plus att jag måste komma in i skoltiden. Skolan börjar på måndag och måste då vara pigg för det är redovisning :O Shiata.

Godnatten på katten / Amanda

image104    
  En klänning som är jättefin och kommer från h&m :) Var tvungen att visa den, hiho :)

Gott med chokladhare

Woooopha, det hittade jag precis på och fråga mig inte varför :P Jag sitter och käkar på en chokladhare och lyssnar på musik, roligt ? :P 
Idag har köpt en skinnjacka :D Det är inte den som jag egentligen ville ha först, jag hittade en annan i går som var för ett bättre pris som också är snyggo. Den är äkta och älskar den väldigt mycket :) Hih

När friskis och svettis öppnar den 31 mars i farsta ska jag och mamma vara där och köpa träningskort till mig :DWiho det får jag av henne i försenad födelsedagspresent vilket är mycket uppskattande :D

Jag kan inte påstå att det är roligt och åka buss från farsta till gummars och tvärtom, det är väldigt mycket folk och kaos. Fram till den 18 jäkla augusti ska detta pågå. Nu ska jag inte klaga, det är deras arbete att fräsha upp och sådant shit.

Puss på er / Amanda


image103

Natti natti

Sent? Jag vet det ,så jag säger godnatt och sov gott :)  / Amanda

Forever 21

Just nu sitter jag och pratar med Tessan i telefon :) Vi pratar om kläder och frakter för vi ska nämligen kanske beställa kläder från forever 21 :) Får se om jag beställer. Jag har då sett ett par shorts  som kostar 19,80 dollar och blir då ungefär 118,80 :- och en jacka som kostar 13.50 dollar och blir då ungefär 81 :- Det blir ju inte dyrt tillsammans men det är då frakt och skit som kostar mycket så jag får se. Men  så här ser kläderna ut:


image102

Jag tycker att dom är väldigt fina men får la se :) Btw är det någon som vet hur storlekarna är i usa? Är dom som i sverige eller mindre eller större i storlekarna.

Idag har jag varit med Suss och Tessan, vi har fikat muffins och kollat i en massa affärer vilket var mysigt :) Haha suss var inte lika glad när jag skulle in på varje h&m butik för att leta en jacka som jag inte ska köpa längre.

Nej nu ska jag ta och tala med Tessan och se vad som går på tv :)

/ Amanda

Tisdag

Snart ska jag trippa  till bussen men först måste jag borsta klart tänderna :P Jag ska träffa Sussiluss och Tessilessan :)

Ha en bra dag! Idag är det inge Gossip Girl för det kommer tillbaka i maj!!!! :( Men jag nöjder mig med so you think you can dance.  Tobias och Annika från let´s dance är med, dom var med igår och dansade men fick inte se alla som gick vidare igår. Då menar jag dom proffsiga dansarna i let´s dance som är kvar ;)

/ Amanda

100 Höjdare är en riktig höjdare

Jag tittar på Lilla Al-fadji & co, det är ett väldigt konstigt program om jag får säga. För en stund sen tittade jag på 100 höjdare, haha jag säger bara shit vilka knäppa människor det finns. Helt sjuka men roliga haha. Underhållning är det i allafall plus att Filip och Fredrik är ju helt underbara, så roliga och konstiga dom med ;) Jag säger bara : 100 Höjdare är en riktig höjdare

Nu börjar det konstiga programmet igen då Carolina Gynning ska vara med.

/ Amanda

So you think you can dance skandinavia

Jag sitter och tittar på So you think you can dance skandinavia, jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde nyss. Den första deltagaren var ju ett psykfall hahhaha. Var det någon som såg henne? XD Jaa sen är det ju en hel del som inte kan dansa som ställer upp och skämmer ut sig själva hahah, men det är jäkligt bra underhållning.

Jag måste bara fråga om det ärnågon som sett h&m reklamen på tv? Jag älskar den låten, jag sitter och sjunger med varje gång den kommer ^^ Idol nästa, haha nej tack.

Imorgon ska jag träffa gudinnorna Sussie och Tessan :D Ska bestämma tid när Tessan loggar in på msn och kommer hem till stockholm!

/ Amanda

Tävling om skinnjacka!

Kolla in Kenzas blogg och va med och tävla om  skinnjacka, Innan Onsdag den 26 klockan 12.00.

Själv är jag med och tävlar och hoppas på att vinn.  Lycka till!, till er som är med och tävlar! :)

Amanda



Britney Spears nya hit

Britney Spears nya låt  Break the Ice är skit bra tycker jag.
Tyvär är det inte videon bara låten men funkar super ändå.
enjoy!




Britney Spears - Break the Ice


/ Amanda

Kläder

Jag har gjort ett kollage :P I alla fall så tycker jag att kläderna är jätte fina och vill ha dom :D







image101








Blått linne från H&m 79.50:-
Sjal från lindex  79.50 :-
Svart och vitt linne från h&m 49.50 :-
Kjol från lindex 299:-
Solbrillor från lindex 69.50:-
vit och beige blus från h&m 198:-
Väska från h&m 98:-
Shorts från h&m 98:-

/ Amanda

Påskdagen

Godförmiddag idag ska jag träffa släkten. Egentligen hade jag och Frida bestämt att vi skulle träffas men jag kom på i går kväll att familjen och jag ska åka till släkten :S Så det ska jag göra idag, önska mig lycka till. Haha nej då jag klarar mig säkert :P

Jag måste bara säga att det är One tree hill ikväll 18.30, det är del 2 av säsong 5. Alltså missade jag förra veckan men hänger nog med ( får jag hoppas ).

Ha en bra dag! / Amanda

Påskafton

Sitter och tittar lite på tv  och väntar på att vänner ska börja, efter det  är det the simple life på 6:an ;D hah
Det är fint väder ute idag, solen skiner men snön kan ju försvinna tycker jag. Jag är så trött på den och jag är nog inte ensam? :P

Igår var det en bra dag men det var något/någon som förstörde den så jag var ganska ledsen. Men alla sms,kommentarer på bdb och här och på facebook piggade upp mig och blev glad :D Tack så myckt för dom :)
Min mobil pep hela tiden så alla skrattade så fort jag fick ett sms^^ Tessan den sötingen ringde mig vilket var skoj :)

Jag fick TVÅ påskägg i går :D Ett med godis och ett med en biobiljett i :) Hih.
 Jag fick pengar, väska, solbrillor, genrepbiljetter-melodifestivaln ( dom var då i förskott eftersom att den redan varit ^^ ) Jag fick typ pengar. det är så i min släkt ,det får jag alltid  pga att dom vet inte riktigt vad jag vill ha och så. Vilket är najs men.

Idag vet jag inte riktigt vad som väntar men en  tripp ut i solen bangar jag inte på.

/ Amanda

Fyller 17 år idag :)

Godmorgon gott folk, hoppas att ni har sovit gott :) Från klockan sju till tio har jag vaknat och sovit så jag gick upp vid tio. Alla ligger och sover så jag sitter här själv och ser allmänt dum ut haha. Hur kommer dagen se ut idag?Jo  jag ska väl äta frukost och fixa mig lite, städa rummet kanske? vid två kommer det gäster  ( alltså släkten ) Sen vet jag inte riktigt vad som händer.Vi får väl la se:P

Det är långfredag så det finns nog inte så mycket och göra i stan och så? Det är väl stängt, eller har jag fel?  Undra om jag får ett påskägg idag:S :P Det är alltid skoj haha.

Nej nu ska jag ta och äta lite frukost så det blir av, ha en bra dag :)


image51


/ Amanda

Första lovdagen!

Har precis talat klart med min morfar i mobilen, vilket var trevligt och han skulle sätta över pengar till mitt konto som födelsedagspresent. :D Han bor på med min mormor på gotland så det är lite svårt och ge direkt till mig^^ haha.

Idag är det första lovdagen som jag tillbringade med
sussie :) Vi träffades i slussen och gick till hötorget där vi tittade in i affärer och pratade :) Vi fikade på cafe 60 som ligger vid rådmansgatan vilket var mysigt men solen var i vägen så jag såg inte så mycket sussie. Innan vi nästan skulle gå så letade jag med ögonen var toaletten fanns och vände mig om där det satt två killar och den ena killen bad om ursäkt. Jag vet inte varför men han trodde nog att han tog för mycket plats. När jag kom tillbaka från toan sa suss att han typ spanade in mig när jag gick hahaha. Usch han var typ mellan 25-35 år ^^

Vi hade trevligt och invigde första lovdagen, tack suss :)

Ikväll ska jag chilla och plocka undan lite saker eftersom att det kommer folk imorgon ( jag fyller år imorgon :D )

På söndag till måndag ska jag vara med Frida :)Det var väldigt länge sen vi sågs så det ska bli skoj. På tisdag ska jag träffa suss och tessan i stan då vi ska fika på muffinsfabriken ( bli ännu tjockare än vad jag är hah )  På onsdag ska jag ,pappa,mamma och syster min spela badminton :P  och sedan är det ett möte. haha

Sen har jag inte planerat så mycket mer, vet att jag ska träffa några personer men har inte bestämt dag än.

/Puss


Onsdag förmiddag- Lov om 20 minuter :D

Om 20 minuter har vi lov :D fett med skoj, vi ska dra till skolan och äta påsklunch snart och sedan ska jag vara klar i skolan och plugga lite plugg. Vid tre ska jag gå på ett möte och efter det utvecklingssamtal med Lena. Kan det bli bättre? haha

Nu lyssnar sussie och tessan på tomas di leva ( eller hur man skriver hans namn^^) Fråga mig inte varför haha.

Nej nu ska jag ta min apelsin och sussie och gå :) haha Ha det bra!

/ Amanda

Härliga måndag

Sitter i skolan och ska arbeta med en uppgift som ska vara klar vecka 16.

Charlotte Perrelli vann :D Gud va glad jag var då hihi :) Jag är såklart glad nu också. Men BWO skulle det gått bättre för att dom är stora i öststaterna,så vi skulle haft en bättre chans att vinna  Jag har lyssnat på skivan hela helgen.

Idag har jag haft matematik och slutar ett :D Woho om Lena är nöjd med vårat arbete,vilket hon måste vara.
Aldeles nyss gav jag Tessan och Sussie en varsin melodifestival skiva :) Jag är så snäll  heh.

Imorgon har vi bara en lektion som består av engelska som börjar halv tio och slutar elva. Sen är det bara att säga hej då och gå hem vilket är skönt :) Mohaha

På onsdag går vi till halv ett och är som alltid på pysslingen :) På torsdag och fredag är vi lediga.  Och vad händer på fredag då gott folk?  Jo jag fyller då :D :D 17 år,det är inte illa.

Ha det bäst! / Amanda

Äntligen klar :)

Så nu har jag skrivit klart och skickat den till kära suss :)  Nu ska jag eller pappa bränna skivan och sedan ska jag åka till farsta.

/Tjopp

Om gårdagen :D

Jag kom precis hem till pappa, jag sov hos Britta och Malin igår. För er som inte vet så är Britta pappas tjej och Malin är Brittas dotter. Det var så himla roligt igår, vilken upplevelse säger jag bara. Det var värsta draget och låtarna var ju jäkligt bra. Inte alla då men jag tycker att det är mycket bra låtar som är med i år. Man ska höra dom live tycker jag, mycket bättre och mycket drag. ,

Björn Gustavsson var hur kul som helst, han kom in i coola solbrillor och dansade och sjöng en massa tecno låtar hahaha, jag höll på och garva ihjäl mig liksom alla andra. Han kom också in en till gång då han pratade och sjöng en text haha. Han är ju så underbar så man vet inte vart man ska ta vägen. Nour El-Refai  var rolig igår också, artisterna fick välja mellan schlager och snusk kort , det var en fråga på varje kort. De som Björn och Nour gjorde igår kommer dom inte göra ikväll, dom gör något helt annat :)  Kan ju avslöja att the Ark kommer vara med ikväll.

Maria hirasawa var gästartist igår, hon sjöng en låt som jag tycker är bra. Det var alltså sjukt roligt igår på genrepet och fullt i hela globen. Stämmning eller vad?

Nu ska jag börja skriva om utvecklingen ( en sak inom mitt,sussies och fredrikas grupparbete) Efter det åker jag hem till mamma.

Btw på vägen hem igår köpte vi melodifestivalen 2008 skivan som jag ska bränna av :D Wiho Ha det gött! :D

/ Amanda


Genrepet :)

Hoj hoj snart ska jag åka in till globen, jag ska ju gå på melodifestivalens genrep :) Malin och Britta kommer snart så då ger vi oss av. Hih skoj ska det bli.

I skolan var det plugg som vanligt, inget speciellt hände ( tror jag )  Hoppas att alla får en bra kväll!



/ Amanda

Åtta dagar kvar!

Jag sitter här i datasalen med Tessan som tittar på en film hur man gör päls. Jag vill inte titta på det för det så så hemskt men det tycker Tessan också så det är bra.

Nu ska jag hem och göra frågor till min uppgift och chilla lite. Lite senare mot sex måste jag dra in mot staden för att gå på teater med klassen.

Nu hungrar det i magen min så något ätbart blir det snart. Om åtta dagar fyller jag år :D

/ Amanda

Onsdag förmiddag

Godmorgon, nu är jag framme påp pysslingen med 7 stycken från klassen som har kommit.. Jag vet inte riktigt vad som väntar idag mer än att det är en en kille som heter petter som ska ha oss.
Vid sju ikväll ska halva klassen+ jag på teater med vår drama lärare, i skanstull tror jag.

Nu måste jag gå

/ Amanda

Tisdag :)

Har precis ätit lunch som var okej, ryssröra, sallad med pitabröd. Snart har vi svenska , om fem minuter men måste skriva ut lite saker innan. Matten missar jag pga ett möta som jag ska gå på.

Igår var jag med mamma i centrum : Vi åt på resturang, vilket var jättegott. Jag fick ett par solbrillor i förskott ( jag fyller år nästa vecka :D ) Jag köpte hydracolor på kicks , som jag  älskar.

Ingen teater blir det idag för att min teaterlärare skulle göra något.

/ Amanda

Måndag

Godeftermiddag
Här sitter jag och sussie i datasalen och väntar på Freddie, undrar var hon håller hus.

Nu ska jag återgå till vårat grupparbete som vi ska redovisa nästa vecka.

/ Amanda

100 kr inträde på waynes coffee!!

Godmorgon gott folk, jag sitter och kikar lite på vakna med the voice. Dom pratade om ett waynes coffee fik där dom tar 100 kronor i inträde för barn och gratis för vuxna!! Det är för att dom har bollhav, rutschkana, hoppborg, mm. 
Det är så att föräldrarna kan fika i fred medan barnen leker. Jag tycker att det är helt sjukt , på ett dåligt sätt. Man kan ju bara föreställa sig alla olyckor som händer, jag skulle inte ta med mitt barn dit i allafall. 

Om ett tag ska jag gå till bussen, jag har bara lite saker kvar och fixa.

/ Amanda 

Snoop Dogg


Snoop Dogg -Sensual seduction





Snoop Dog feat. Robyn (ni vet robyn från sverige) - Sexual Eruption

Vilken tycker ni bäst om av dom två?, den andra låten  sjunger  Robyn med i.

The perfect man

Det närmar sig kvällen och middag, men jag är inte speciellt hungrig så det blir lite sen middag tror jag. Jag fick just reda på att jag , Malin och Britta ska gå på  genrepet - melodifestivaln :D Shit va roligt säger jag bara, jag är så glad hihi :)

Idag har jag tittat på tv och film samt ätit lite onyttigheter :S haha. Så det är nog därför jag inte så så hungrig.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag hittar väl på något skoj. Men jag vet vad jag ska göra senare ikväll, jag ska titta på The perfect man - med Hilary Duff och Heather Locklear  :) Den går på tv 3 klockan 21.00




/ Amanda

Melodifestivalen = klockrent

Nu är melodifestivaln slut för kvällen, jag tycker att rätt låtar gick till finalen :) Jag är väldigt glad över det och det kommer bli mycket spännande i finalen nästa lördag :) Jag blev extra glad att inte Carola kom med WOHO för det :D haha

Det blev hembakad pizza till middag som var god. Just nu så tittar jag egentligen på en film men det är paus ( nyheter ) Jag ser såklart :  hur man blir av med en kille på tio dagar som också
Sofia gör :) Wii

Godkväll och Godnatt för er som ska sova nu. Själv ska jag titta vidare på filmen och ta en bit tårta :=)

/ Amanda

How to Lose a Guy in 10 Days

Till middag blir det hembakad pizza, jag läste i Sussies blogg att hon skulle äta det ikväll och blev då sugen :) Nu är degen på jäsning så det blir lagom till andra chansen ikväll. :)

Vid halv tio går det en film på fyran som är värd och se, den är mycket rolig och romantisk :) Jag har nog sett den fem gånger tror jag :S :D haha Hur man blir av med en kille på 10 dagar -How to Lose a Guy in 10 Days heter den :)
I rollerna:
Kate Hudson
Matthew McConauqhey




Imorgon vet jag inte vad som händer, jag ska nog plugga lite inför matteprovet som är om ca två veckor. Så att man slipper stressa i sista stunden haha.

/ Amanda

Hemma= pantfabriken

Burr usch va jag fryser, ska nog ta på mig en tjoktröja :) Jag såg Sussie´s kommentar angående bilden som var med i  förra inlägget, den var svart med grön text. Den var inte så vacker men skulle föreställt en bild av filmen, men nu är det fixat :) haha.

Idag har jag städat, hann göra köket och lite i vardagsrummet tills min halvsyster kom och höll mig sällskap. Vi gick och pantade burkar och flaskor och det var roligt. hahah Jag kommer lägga upp bilder på det senare men det var en stor svartsopsäck med burkar och fem papperskassar med flaskor hahahhah. Shit va kul det var när vi skulle gå med det till konsum, många blickar fick vi allt och mycket skratt :D

Väl i affären handlade vi saker som skulle bli en tårta , köpte lite godis också :) Tårtan är jättegod, det finns fortfarande mycket kvar som ska ätas till melodifestivalen ikväll troligen. Nu har hon åkt hem och sitter här med pappa. Eller pappa tittar på friidrott, är inte så intresserad av det just nu.

Nej nu ska jag ta och chilla, ha det bra med er :)

/ Amanda

Städa = överraskning

Usch jag är  hungrig så  jag ska ta mig något och äta snart. Idag vaknade jag vid elva så jag gick upp då , sen dess har jag planerat lite och suttit lite vid datorn.

Vad väntas idag? jo jag ska städa, det ska bli ganska tråkigt men jag gör det för pappa. En överraskning :) Det blir alltid föräldrar glada över. Jag kanske tar en liten promenad senare, om jag får tid som sagt ^^ haha

Igår kväll tittade jag på Let´s dance och vid nio slog jag över på Robins som går på ettan där Björn Gustavsson gästades :) Det var skoj och få reda på lite haha. Vid halv tio såg jag filmen The Whole Ten Yards :) Den är himla rolig.
Skådespelarna:
Amanda Peet
Bruce Willis
Matthew Perry
Kevin Pollak





Nej nu ska jag äta och sedan städa , önska mig lycka till! haha


/ Amanda


Fredag

Hello donut haha

Jag sitter och väntar på att ugnen ska hetta till så mina pommes frites kan hoppa in.
Idag var jag i plugget frisk och kry, dagen började med matte då jag och Shauli fick reda på att vi två har ma prov om två veckor så alla andra har på tisdag ( veckan som kommer) Mohaha.
Engelskan var chill, tessan och sussie vann en kitkat men jag fick smaka :) Fina  vänner jag har.hih

På svenskan tittade vi klart på filmen som jag har missat mycket på ( men dom tur är har jag sett den förut) Men jag ska se den igen eftersom att vi ska skriva en filmanalys som ska vara inne om en månad.
Skridskoåkningen blev inställd på idrotten, vi gick en promenad hem i stället ^^ haha Vi fick tillbaka våra prov och dom var inte så lovande haha, mer än hälften av klassen fick ig och jag var en av dom. Vi är 30 stycken i klassen,men hon sa att det inte hade så mycket med betyget och göra. Puuh som tur är haha.

När jag kom till gullmarsplan gick jag till något ställe där pappa och hans kompis var. Dom satt på en uteservering så jag beställde en cola :) Efter den drog jag till affären och köpte grejs och sedan till bussen.

Efter att jag kommit hem har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på musik :) Ikväll är det Let´s dance som jag självklart ska titta på :)

Hoppas att ni haft en bra dag och en fortsatt trevlig kväll :)

Nu är det 14 dagar kvar tills jag fyller år :D :D

/ Amanda

Grattis Anna :)

Heej det var länge sen, mitt internet hemma är jätte konstigt och funkar när det vill. Från i Måndags till igår har jag varit hemma pga magsjuka :( Inte så roligt usch det var hemskt. Jag var i skolan i måndags men när jag kom hem så började jag kräkas :/ Men nu är jag mycket bättre.

Jag sitter på min rast på praktiken och spenderar tiden med datorn som är ledig. Nu ska jag iväg och läsa en tidning och sedan är rasten slut.

Ha det bra och hoppas att ni slipper magsjukan som går.

Grattis till min underbara vän Anna som fyller 17 år idag :D <33

/ Amanda

Jag ser det snöar

Hallojsan! Jag sitter i datasalen med min fina klass, vi har klassråd som jag lyssnar lite halvt på.
Mitt internet funkar typ inte hemma, så det är därför jag inte har skrivit.

Igår var jag hemma hos min kusin och målade om deras vardagsrum, jag hjälpte alltså till :) Det var ganska roligt
Jag köpte väskan som jag har pratat om, lägger in en bild snart. Någon gång under veckan i allafall :)

Ikväll ska jag plugga och sova, inget speciellt.  Chill med andra ord. Btw så hoppas jag att det inte snöar så mycket mer nu, usch jag är trött på det.

Ha det bra!

/ Amanda

Trevlig kväll :)

Godmiddag käre hamstrar.

Kvällen igår var väldigt trevlig och rolig. Jag och Tessan kom dit tillsammans väldigt fina ^^ Vi skulle skoja med Sussie ( vi hade klätt ut oss) haha. Vi åt Tacopaj till varmrätt och till efterrätt åt vi chokladpudding med jordgubbsfromage . Det var väldans gottigt :)Plus godis och läsk.
Det var jag, Tessan, Oliver ( suss pojkvän) och  Anna( suss kompis) Alla hennes djur var också med, så söta : hihi två kissar och en hund :)

Idag ska jag gå på bio med min kusin Moa, nu r on äntligen frisk : Alvin och gänger blir det. Moa är sju år för den som undrar :)

Ha en bra dag och njut av dom få dagarna som är lediga nu.

/ Amanda