Godnatten

Tjo alla människor :)
Idag har jag som sagt varit i skolan=pysslingen, efter det träffade jag sara och maida i farsta centrum på en fika och sedan gick vi hem till sara. Det var trevligt och skojigt.

När jag gick hem träffade jag mamma utanför porten, så vi gick upp till lägenheten tillsammans. Efter en stund gick vi till en pizzeria för att då äta pizza :P Då kom mammas kompis familj med gulliga ett års barnet.

Nej usch vad jag är trött , ska nog gå och knoppa nu men det ör ju himla skönt med ledighet på torsdag och fredag. Jag kan inte förstå vad som är så speciellt med valborg, man sjunger in våren men vem bryr sig?! Jag gör inte det , för mig är valborg som vilken vanlig dag som helst.

Ha trevliga lediga dagar :)

/ Amanda

Onsdags - Valborg

Woho vi har precis tittat på filmer som vi gjorde i grupper förra veckan :) Det var jätteskoj och göra film och vill absolut göra det igen. I dag efter pysslingen ska jag möta två fina vänner i farsta. Vi slutar vid tolv men förhoppningsvis lite innan för det är alltid skönt.

Jag har på mig en jättefin ring som jag köpte i måndags hih eller i söndags var det nog..

Ikväll vet jag inte vad som väntar, jag förstår inte det här med valborg. Får se vad som händer!

/ Amanda

Film på pysslingen

Usch vad trött jag är idag, det kan bero på att jag gick och la mig lite sent igår kväll. Idag på pysslingen  har vi gjort film :) Vi blev indelade i grupper och har gjort   film.Det har varit väldigt skojigt och mycket att göra. Hih
Nästa vecka ska vi titta på alla gruppers filmer vilket kommer vara skoj :) .

Nej nu ska jag ta och dra hem!

/ Amanda

Tisdagen

Godkväll mina vänner och fiender.
Igår var jag hos frissan och klippte och slingrade håret mitt :)  så jag är nöjd och glad. 
Skolan idag var chill, inte så mycket mer och säga om den. Min svenska lärare blev glad när jag lämnade in en försenad uppgift haha, jag var ju såklart också glad för det.

Ikväll är det ugly Betty och desperate housewives :D Hih då blir det tv kväll för min del.

Ha en skön kväll och titta ut på den fina solen :)

/ Amanda

Solen skiner

Solen skiner så fint där ute och jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag. Jag ska till skolan såklart och ha lite lektioner eller fyra stycken lektioner har vi idag om jag inte minns fel. Efter  skolan ska jag följa med Tessan och hennes barnvaktsbarn och skoja.Jag ska fixa håret hos frisören ikväll vid sex och den ligger i alvik där tessan bor så det blir nära :)  Min mobil är helt Wacko för den har inte haft någon teckning  hela dagen i går och nu idag :O ? Gaah

Nu ska jag äta upp min smörgås och borsta håret och lite till.. :)

/Amanda

Tråk Söndag

Usch vad jag är trött, jag funderar på att sova snart. Ska nog se parlamentet först för jag känner att jag vill skratta lite, det har jag inte gjort idag. Jag har för det mesta varit arg, förbannad och ledsen på två personer. Jag tänker inte gå in på vad det handlar om men dom personerna kommer jag inte träffa på ett bra tag i allafall.

Vid halv fem tog jag en promenad som var till bea men en annan väg, alltså inte den väg jag brukar gå. Den vägen jag tog nu tar lite längre tid vilket kan vara skönt ibland. Hur som helst så var det jätte sköntt väder ute, jag kunde gått i linne men det vågar jag inte haha. Jag är lite rädd för att bli sjuk för att jag har inte tid med det. Nu är det inte långt kvar tills det är sommarlov, vilket är najs :) WIHI Jag kom hem vid  sex vilket var perfekt för då började one tree hill :D

Nej nu ska jag ta och fixa lite saker och i morgon är det skola, jag vill ha lång sovmorgon men det får man inte :P

 DET BÄSTA MED HELA DAGEN ÄR ATT BJÖRN GUSTAVSSON ÄR MED I PARLAMENTET I KVÄLL :D :D


Amanda


Raising Helen

Gud vad jag är trött.. ska nog ta och sova snart så jag orkar med morgon dagen. Idag har jag och min mor hälsat på hennes vän och hon har en söt son som är mindre än ett år. När jag gick och handlade mjöl tog jag med mig sonen i vagnen :) Det var skojigt ( hans mamma visste såklart om det )

Vid sju tiden kom jag till min kusin som jag är barnvakt åt, vi har ätit på restaurang vilket var skoj. Jag åt oxfilé med pommes frites och sås :) Hih Det var smarrigt får jag säga, det äter man inte varje dag. ( I allafall inte jag )
Jag har tittat på
Raising Helen i kväll som jag gick på tv4. Det är en rolig, mysig och sorglig film. Kate Hudson är med i filmen och hon är en av mina favoritskådespelare hih :)

 





Ur filmen raising helen


Jag vill säga grattis till Sussie och Oliver som har varit tillsammans i ett år :D Grattis med skoj.


Usch det är dags och knoppa nu så godnatten.

/ Amanda

We will rock you

Jag sitter här och chattar och kollar lite bloggar- alltså chill med andra ord. Ikväll var jag och såg på teater, We will rock you heter den , min kära vän Frida var med i den :D Den rockade fett , den var så bra, rolig och jäkligt bra drag och musik. Alla i publiken ( även jag ) stod upp och applåderade när den var slut. WOW

Foten känns lite bättre, jag kan ju gå på den nu men gör fortfarande ont. haha gud vad jag tycker synd om mig själv :P Men det får man göra ibland.

Ha det gött / Amanda

Farbror Doktorn

Jag kom hem från farbror doktorn för en stund sen. Jag var och kollade min fot för den gör fortfarande ont. Han sa att det är  blodkärl som har gått sönder och foten kommer läka sig själv typ, Men om jag fortfarande har ont dom närmaste dagarna ska jag komma tillbaka för att göra en röntgen.

Nu ska jag titta på tv och vila lite, jag ville ju gå till skolan eftersom att jag har prov i matte och vill få det överstökat men nej nej.


     
                                                         

/ Amanda

Dagens skratt

Jag har så jäkla ont i min fot, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle gå ut i  köket för att hämta något och då gör jag en liten snur på vägen. Då vrider sig hela min fot så ovansidan hamnar upp och ner och tvärtom, jag har lagt is på foten men hjälper typ inte. Den har blivit en aning tjockare också men jag hoppas att jag kan gå till skolan i morgon. Om jag har lika ont som jag har nu så gör jag inte det, jag kan ju inte stå på foten för då skriker jag bara haha.  Det låter kanske lite roligt :P

Dagens skratt fick jag nyss av ett gb på pa. Det var en kille som skrev till mig och trodde att jag kom från Somalia, såg han inte min profil bild? Haha mysko sak han var.

Nu ska jag titta vidare på  SYTYCD = So you think you can dance . Hare gött






/ Amanda

Trött och lite sjuk tror jag






Tjoho jag sitter och tittar på reprisen av  glamour som är spännande. Jag älskar såpor och tv-serier :D hih
Engelska nationellaprovet gick bra, det var skriv delen och jag skrev om seasons. Man kunde ju välja mellan det och en annan. 
Det var meningen att jag skulle gå på ett möte men det är inställt så jag ska dra hem mot mamma snart.

Jag ska finslipa lite på min försenade filmanalys så den är fin när jag lämnar in den i morgon :)
I morgon är det ingen simning och det tacker jag för, men den är nästa vecka och det tackar jag inte för :( .

/ Amanda

Onsdag kväll

Va fint väder det har varit idag med :)  Jag blir så glad av solen och att det inte är någon snö  eller regn.
Idag var jag hemma pga en sak som jag tänker berätta här.  Jag var uppe i centrum i typ tio minuter och köpte lite donken middag ^^ Onyttig som jag är.

Imorgon är det nationellt prov i engelska halv nio vilket inte känns så lockande men lite spännande :P haha
På Fredag är det simning på idrotten... WOHO ... eller inte haha. vid sju  ska jag gå på teater och se en föreställning som Frida är med i :) Hih Jag går ju själv på teater så i går såg jag att dom hade byggt ut en liten catwalk så jag såg lite :)

Nej nu har jag inte så mycket mer och skriva, ska kolla vidare på matchen mellan Djurgården och Örebro. Örebro leder med 1-0 vilket inte är så skojigt men jag hejar på.

/ Amanda

Tisdag solen skiner fint idag

Hallå hallå Sussie knopp som sitter brevid mig och ser söt ut :) Igår vet ni vad som hände då? Jo då var jag i skolan som vanligt och efter skolan gick jag till tandläkaren. Dom tog bort min tandställning igår :D :D ÄNTLIGEN blev jag av med den. Hih Det känns helt konstigt nu efter, om ni vill veta så fråga mig.

Snart har vi matematik som är viktig och gå på. Hoppas att ni varit ute mycket idag i det fina vädret :) Jag blev så glad imorse när jag kom ut i solen, jag började och skratta och sjunga haha fjolla som jag är.

See ya / Amanda

En Härlig Dröm

Nu är jag vaken och uppe, jag måste bara få säga gud vad jag har sovit gott i natt. Jag drömde en dröm som jag aldrig kommer glömma, den var så fin och jag var så lycklig. hih

Jag ska ta och äta lite frulle snart när min kusin och faster kommer. Hoppas att ni sov bra i natt :)

/ Amanda

Lilla Elvis

Här sitter jag och ser dum ut :P  Jag är barnvakt åt min kusin och det finns en liten söt bebis här också som är 6 månader gammal. Han är så gullig och har värsta coola namnet, han heter Elvis hih. Jag blir så barnslig när jag är med små gulliga bebisar haha men ibland måste man få vara lite barnslig, eller vad säger ni?

Jag sitter och tänker hur mitt liv kommer se ut i framtiden och där finns det självklart med en söt bebis men det dröjer kan jag säga. Jag vill "leva" lite först innan och så. Hehe

Veckan har varit bra men jag har varit väldigt trött. Jag har ju haft praktik hela veckan och det känns kan jag säga eftersom att man är inte riktigt van än. I går kväll gick jag och la mig när klockan var tolv och vaknade vid elva idag, alltså elva timmar har jag sovit.  När vi kom till min farbror så blev jag väldigt trött och ville bara lägga mig ner och sova, men det kan man ju inte göra när man är på besök :P Men nu är jag piggare pga lilla elvis.

Ha det bra!

/ Amanda

3 Praktikuppgifter så roligt - INTE

Jag sitter och väntar av tiden.. för att jag ska gå på en dansföreställnig med klassen i skolan idag. Vi har ju praktik hela veckan men måste bryta och komma till skolan. Vilket är skönt för vissa men jag stannar hellre här med "mina barn"  Idag kom Pontus ( min mentor och lärare ) och hälsade på vilket inte var så farligt som jag trodde :P Det gick bra, han, jag och min handledare satt och pratade i typ tjugo minuter vilket var lite nervöst men det behövde jag inte vara. Jag visade avdelningen och han och jag pratade själva och sedan gick han till sebbe och pratade med han.

Idag hade jag samling med andra gruppen vilket gick jättebra, mycket bättre än i tisdags då jag hade andra halvan. Barnen var så snälla så och jag hade planerat bättre. Så det var jag som hade förbättrat  mig eller vad man ska säga.

Nej nu ska jag ta och röra på mina pjuck ( som barnen kallar det ) hehe Ha det bra! BTW så sa pontus att han har lagt upp 3 praktikuppgifter på fronter så jag känner att jag har lite och göra i helgen  + att organisation ska vara klar tills på måndag och ska göra den imorgon med chefen på förskolan+ att jag ska prata med henne om en annan grejeligrejgrej.

/ Amanda


Presterar man bättre i fotboll om man har sex innan?

Nu har jag rast till kvart över ett och utnyttjar datorn när den är ledig :) Alla barnen sover vilket är skönt för då är det tyst i hela förskolan. I morse när jag kom gissa vad det första jag fick göra? Det var två tjejer som bråkade om ett halsband och jag  fick då hoppa in och reda ut bråket. Jag tycker att det är roligt och lösa deras bråk för dom är så otroligt fjolliga ibland men man måste visa förståelse till båda barnen.

Mmmm.. mitt te som jag dricker smakar ljuvligt gott, det är english breakfast  tea Yummi Yummi. Nej nu ska jag nog sätta mig i personalrummet och lyssna på skvaller ( personalrum låter så vuxet och det kan jag inte kalla mig som riktigt än haha )  ^^ Haha det är så kul och lyssna på deras äldreprat  och ungprat. Jag brukar " läsa en tidning"  och lyssnar på deras skvaller haha.

Jag såg ett program i går som heter
brainiac  och dom  testar en massa olika saker som är konstiga. Det är riktiga människor som skickar in en massa frågor  som dom undrar , ett  exempel: Vad händer om man lägger in en cd-skiva i micron och sätter på den. Haha ibland börjar jag undra. Men i allafall så var frågan: Presterar man bättre i fotboll om man har sex innan? Dom testade såklart det och det var så. Haha kan man tänka sig? Man fick såklart inte se när dom hade sex men man fick vänta i några minuter innan dom kom tillbaka :P Haha det programet är ganska roligt och titta på om man vill fördriva tiden med något. Har någon sett det?




Jag har hela tiden saker att göra så det är bra för då slipper jag tänka på en massa annat som är jobbigt och älskvärt.


Ha det bra! / Amanda

?

Lol  haha shit va kuligt! : )

Måndag

Godmorgon, usch nu är det ingen sovmorgon dom närmaste dagarna. Jag är en person som älskar att sova och så kommer det nog förbli.



Denna vecka består av praktik hela veckan!!! Visst ska det bli skoj men lite jobbigt också, vi har en del uppgifter som vi ska göra. Vilket inte är så skoj ibland.  Idag börjar jag nio och måste då titta på sl vilken buss som jag ska ta. Jag måste ta bussen som går kvart över åtta och kommer du fram tjugo i :S Lite tidigt men dåkan jag gå sakta :P haha här sitter jag och berättar vilken buss jag ska ta vilket inte är så intressant för er ^^

Hoppas att ni alla får en bra dag i det dystra vädret,gud jag hoppas att det blir SOL och FINT :D

/ Amanda

Drive me crazy

Hej hopp sockertoppar, själv känner jag mig som en blöt trasa. Dagen för mig har inte varit så bra, men den blev lite bättre efter peppsms från käre Tessan, tack så mycket :) 

Jag har tittat på en kärleks komedi, vilket inte gjorde saken bättre haha. Men bra  var den allt, rolig också för den delen. Drive me crazy heter den för den som vill veta.Jag rekomenderar den om ni gillar kärleks komedier :)



Vet inte vad jag ska äta ikväll, något simpelt får det bli.

Hoppas att ni får en trevlig kväll! :)

/ Amanda

Kat Deluna ft Elephant Man - Wine Up

När jag lyssnar på denna låt vill jag bara ställa mig upp och dansa olika danser. Jag har dansat i ungefär sju år men slutade i somras vilket jag ångrar lite att jag gjorde. Jag saknar dansen så då får jag dansa hemma ^^
Det blir nog bättre snart när jag köpt träningskortet på friskis- Innan denna månad är slut så ligger kortet i min plånbok :D

Jag älskar Kat Delunas ( hon som sjunger låten ) vita shorts och den marinblå bodyn som hon har i videon. Den gick tyvär inte och lägga in så det blir en länk :S   
http://youtube.com/watch?v=dOraS620i5E   Enjoy



Ha det gött gott folk och saknaden efter en person är stor . / Amanda


the mind is a terrible thing to taste

Godmorgon ( jag har varit vaken i en halvtimme redan ) Jag skulle egentligen träffa Tessan idag och vi skulle glassa i staden men jag kom på att jag har lite plugg och göra :S . Usch jag tycker inte om att välja plugg först vilket resulterar att jag har extra plugg nu.Förlåt igen Tessan.

Jag kommer förmodlingen vara inne på msn så det kommer vara min sociala bit idag. Jag fastar alltid på msn, det är bara för att det finns så fina och roliga människor där.I går chattade jag till exempel med Sofia, ja jag vet inte hur länge men det var väldigt roligt och trevligt. Jag älskar och chatta haha.

Nej nu ska jag ta och äta lite frulle kanske?Fast det knorrar inte så mycket i min stora mage så jag väntar ett tag till. :P

Ha en ljuvligt bra dag och tänkt inte så mycket.

/ Amanda

Brustet hjärta? Nej inte än

Jag sitter och chattar med några härliga människor och tänker på en person som jag tror att jag börjat bli lite småkär i :S Usch jag tycker att det är jobbigt med tanke på att den personen inte vet och kanske inte har samma känslor för mig. Jaa vad ska man göra åt det då : /

Jag har tittat på körslaget ikväll då team Siw åkte ut , programmet var inte jättebra men bra underhållning för en lördagkväll som denna.
Har bestämt med
Tessan att vi ska träffas imorgon halv tolv på plattan :) Hoppas att det är bra väder- då menar jag SOL. Jag har också bestämt med Sofia att vi ska träffas nästa lördag :D

Hoppas att ni haft en bra lördag!

/Amanda

Tycka synd om sig själv?



Usch vad jag har tråkigt, ingen hemma  och känner mig ensam. Det är fortfarande fint väder ute men en aning kallare buhu. Jag har inte varit ute idag :S fy mig men jag har inte orkat på något konstigt sett. Nu fick jag för mig att ta en liten promenad men klockan är snart halv åtta och det är som sagt lite kallare. Kanske jag kan ta en liten cykeltur ? Hah. Skulle hellre varit med en kompis nu men ja.Nej nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv.

Vad har jag gjort i stället denna dag? Jo jag har tittat på so you think you can dance och filmen mitt liv som popstjärna med Hilary Duff.

See ya / Amanda


Mischa Barton- My favorite

Fina och underbara Mischa Barton medverkar i filmen closing the ring och har en av huvudrollerna. Jag vill se den filmen och har hoppats att den kom på bio men verkar inte göra det. Den finns kanske i videobutikerna så jag kan hyra den. ( Eller så blir det nedladdning ) Filmen verkar väldigt bra och Mischa är med så filmen är ett måste och se.
  

Mischa Barton, Inte särskilt bra passform på klänningen heller!

Mischa Barton <3



Se Trailer nedan  - Closing the ring 





Lite nya bilder som jag hittade på
posh24.se


Mischa Barton, Mischa Barton åtalas på fyra punkter!

Mischa Barton efter arrestering den 27:e december som Hon åtalas på hela fyra punkter; att ha kört rattfull, att ha haft en alkoholmängd i blodet på 0,08 % eller högre, att ha kört utan körkort och slutligen att ha blivit påkommen med ett innehav av marijuana. Men hon kommer nog klara sig lindrigt undan i likhet med med Paris Hilton och Nicole richie vilket jag tycker är glädjande :) Hih




Mischa Barton, Mischa Barton tar av sig kläderna! 
Mischa Barton  omslag för Maxin - Hon är så snygg, varför inte jag?

Mischa Barton, Mischa Barton i het reklamkampanj!


Mischa Barton i het reklamkampanj för japanska varumärket "Smacky Glam"  Mischa säljer verkligen kläderna genom hennes skönhet. Jag älskar kläderna ,vart kan man beställa? :D

Mischa Barton

Mischa Barton i het reklamkampanj för japanska varumärket "Smacky Glam"  Mischa säljer verkligen kläderna genom hennes skönhet. Jag älskar kläderna, vart kan man beställa? :D

Mischa Barton - hon kan, hon gör och hon lyckas



/ Amanda

Gröna remsor

Hallå FÖRLÅT jag har inte skrivit på ett tag men det gör jag nu ^^ hah.Idag blir det plugg vilket inte känns så lockande men måste. Ska kanske ta en tripp i det fina och soliga vädret, det är tio grader i skuggan :)

Vill bara påminna er som fortfarande gröna remsor som kostar 95, dom går ut den sista april. Kom bara på det för det var en bussförare som berättade det för mig.

Nu ska jag ta lite wok som blev över från i går :)  Allt är i stort sätt bra med mig om det är någon som undrar.

/ Amanda