Stormen Tuva

Jag måste bara säga att det blåser som tusan utomhus,  det känns som om det ska komma in ett träd genom fönstret pga mkt blåsning. Jag sitter här och hör buller och muller, ni kan läsa om det här  Stormen heter Tuva ^^

Nu ska jag gå och lägga mig för tidigt ska jag upp i morgon.

/ Amanda

Stan med Tessan :D

85272-42



Jag kom hem för en stund sedan, jag har varit i stan med Tessan :) Vi tittade och prövade kläder, jag hittade en fin väst men tvekar. Tessan skulle visa mig en affär med fina smycken men den var stängd :(  Vi gick upp mot malmskillnadsgatan ^^ Vi gick som sagt bara förbi.

Vi käkade på donken, shit va "nyttiga" vi är men vi är värda det :) Mohahaha.

Nu ska jag titta på tv och dra en chill.

/ Amanda

Härlig solig torsdag

Godmorgon, här sitter jag och äter nyttig macka med skinka och gurka på och dricker green tea- citrus :) En bra start på dagen. Jag gick upp vid åtta för att hinna fixa några saker, ska fortsätta med det efter frukosten.
Jag börjar 11.30 idag och slutar 16.00 på praktiken :) Efter det ska jag som sagt träffa Tessan i staden och fika en sväng.

Ha en uppfriskande dag!

/ Amanda

Onsdag

Hej hopp lille kopp. Jag har precis pratat med min handledare från praktiken, jag blev lite paff att det var hon som ringe när jag svarade. Jag har träffat Cassie, Mandy och Sofia idag, vi gjorde en sak haha lite pinsamt var det men bra.

Jag har lagat mat och kladdkaka som jag snart ska smaska på :) Hihih

Imorgon har vi samtal med helen och pontus och det börjar 10.40 så när det är slut drar jag till praktiken och slutar fyra :) Efter praktiken ska jag  kanske träffa tessan :) Hihi

/ Amanda

50 First Dates

85272-41


Ikväll såg jag denna film för typ åttonde gången :P Jag älskar den, den är så rolig, sorglig och bra :D Hihih

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp i morgon.

/Kram

Gossip Girl

85272-40

Ni har säkert hört att i kväll har Gossip girl premiär 20.00 på kanal 5. Ni kan inte ha missat det , jag hopppas inte det. Då vet ni säkert vad jag ska göra klockan åtta ikväll. Jag ska bänka mig fraför tv:n och titta det det såklart :D Jag har längtat hela hösten och vintern.Hihihi

/ Amanda

....

Idag blev jag hemma precis som jag kände på mig. Jag ska snart  läsa en bok som jag började på igår :)
Vid halv fem har jag teater som jag ska gå på för den är la viktig.

/ Amanda

Sovdags

Nu är klockan sent, Godnatt


Usch för Måndagar

Idag har jag varit hemma pga snorig och halsont, mensvärk + att jag känner mig lite febrig vilket inte är roligt. Får hoppas att jag kommer iväg imorgon men tror inte det.  Idag har jag pratat med Tessan i telefon :) Älskar vara samtal. Igår pratade vi i en och en halv timme. Jag åkte också hem till mamma för det är " mamma vecka" 

Jag var och handlade för jag kände att jag var tvungen, jag köpte rulltårta och godis :D Jag har ätit lite godis nu, får se om rulltårtan slinker ner senare. Nyttiga Amanda , haha nej. Jag åt dock gurka , ruccolasallad och citron- det var dagens frukost! :P Gott var det men inte lika gott som en burgare såklart.

Nu ska jag fortsätta och svulla, titta på tv och tycka synd om mig.

/ Amanda

Lite känslor / tankar

Just nu känner jag bara att jag vill ta en massa tabletter och försvinna från detta elände.  Jag gör ingen nytta ,folk blir bara arg på mig hela tiden och jag får ta en himla massa skit.. Det  är så mycket som pågår hemma och sen bråk med en vän som jag ser som en av mina bästa vänner. Ska det vara så här? Nej det ska det inte.

Jag har mycket och leva för, som mina vänner, familj , skolan och framtiden.

Ursäkta men var tvungen och skriva av mig.Godnatt och sov så gott :D

/ Amanda


Frossa och Alfapet

Usch vad jag fryser, jag fryser sjukt mycket.  Hoppas att jag inte är på väg och bli sjuk : / Det kan kanske vara för att jag har varit ute mycket idag, vem vet.

Nu sitter jag och spelar alfapet med Tessan :D <3 Woho det är så skoj tycker vi hihi

Ska snart gå och lägga mig men jag tänker bara på tisdag, för då börjar Gossip girl :D :D Äntligen kommer det till sverige.  Hoppas att ni också ser den för det är skaparen bakom The O.C som gjort den :D Då måste den vara bra helt enkelt.

/ Amanda

Vandring till stan



85272-39

Lax, potatis, sallad och gorgonzolasås - MUMS


Så nu är jag hemma och har precis ätit god mat ( se bilden )

Idag har jag gått promenad med pappa och  Britta, vi gick till medborgarplatsen. Vi fikade, jag åt en temla och drack cola :D Efter det gick vi till sf på söder och hämtade ut biljetterna och sedan hem igen. Puh det var  jobbigt men skönt :) När vi kom hem satte jag mig ner i några minuter och sedan åkte vi bil in till bion :D

I am legend var skitbra, den var verkligen gudomligt bra, sorglig och lite äcklig ibland, det var lite konstiga varelser.. Will smith är en fantastisk bra skådespelare och borde få en oscar.På väg hem från bion på bussen satt det en tant framför oss och typ tjuvlyssnade på oss. Hon höll med vad vi sa och skrattade. Hahaha jag höll på och garva ihjäl mig.

Nej nu ska jag fixa lite saker, men hoppas att ni haft en bra dag för det harjag haft :D

/ Amanda

Biobiljetter bokade.

Nu har jag bokat biljetter till I am Legend, fyra stycken närmare bestämt. Jag ska gå med pappa, syrran och Britta :)
 Hihih jag längtar grymt mycket

Jag måste bara säga att White chicks är fan den roligaste film som finns just nu.Jag asgarvar hela tiden.

Jag ska nog gå och lägga mig nu så jag är pigg i morgon :D Hihih

/ Amanda


Godnatt sverige

Usch jag vill bara bort just nu, jag ser inget ljust nu. Dagen har varit tråkig men chill, film och tryckt i mig onyttiga saker så jag känner mig fet och ful.  Vad händer denna kväll då Amanda? Jo inget. Jag skulle gått på bio men det fuckade sig. Det blir imorgon istället så det är ändå lite posetivt.

Jah vill bara gå och lägga mig så denna dag är över, godnatt

Amanda

Promenad och soffkastning

85272-38



Så nu är jag hemma, jag har varit ute på pomenix. Jag gick förbi BEA - Ica kvantum för dom som inte vet.
Jag köpte då ostbågar, stjärnot , choklad och en tidning. Nu och ikväll ska jag bara svulla och chilla framför tv:n med filmer. 

Jag måste bara berätta om en sak som hände igår. Mamma kom hem med enny soffa och då skulle vi slänga våran gamla :D Äntligen. Man kan dela soffan som vi hade i tre delar, så vi bar ner det första två. Eller dom fick plats i hissen, men inte den sista och den vägde ton. Vi bor på fjärde våning och det är ganska högt upp så mamma kom på att vi kan ju kasta ut soffan genom fönstret i trappen. Det gjorde vi och det var det roligaste som jag har sett. Det såg så kul ut när den flög ner från fönstret och gick sönder. HAHAHA

Nu ska jag dra mig till tv:n och chilla

/ Amanda

Inget jobb

Hallå gott folk!

Jag har precis sagt upp mitt jobb, jag känner att det var inget för mig. Det är bara och leta vidare tills man hittar det som man trivs med och tycker är rolig.

Det blir ingen bio idag men imorgon blir det I AM LEGEND :D  Nu ska jag ta en tripp till konsum och köpa lite onyttiga saker  och sedan titta på film :) Svulla det är jag värd, mohaha

/ Amanda

Lördag

85272-37


Godmorgon jag vaknade vid halv tio så då gick jag upp.
Nu spelar jag lite alfapet på blip ^^ Det är rätt skojigt och klurigt.

Idag har jag inte planerat  något stort. Jag ska kanske på bio, jag vill se I AM LEGEND så det kanske är någon filur som vill se den.? Jag ska kanske se den med pappa :P Vi får se.

Annars hade jag kanske tänkt och gå idag, gå ut en promenad. Det är alltid bra och göra.

Nej nu ska jag gå och göra ditten och dattenm ,äte lite frukost och sedan bestämma mig vad jag ska göra denna dag.

/ Amanda

Tjejkväll med Suss och Johanna


Som sagt så var det tjejkväll igår hemma hos mig. Sussie ,Johanna och jag hade en mysig kväll. Vi åt tacos som vi lagat till själva :) Som efterrätt och överraskning åt vi tårta som sussie kirrat :) Vi satt vid datorn och tittade på olika sidor och bloggar. Lite senare tittade vi på film och det blev just my luck. Vi såg först halva filmen för vi följde med johanna till pendeln i farsta strand. johanna hittar inte så bra eftersom att hon aldrig varit i farsta kretsarna ^^
När vi kom tillbaka igen tittade vi klart på filmen och tryckte i oss popcorn, stjärnchips och tacochips. När filmen var slut tittade vi på bring it on again, som Johanna glömde. haha det är rätt komiskt.

När filmen var slut tittade vi lite på tv och gjorde en liten film på digitalkameran som sussie ska fixa till. Sen lägger vi upp den på våra bloggar så ni kan titta/höra :D Vi somnade runt halv tre och vaknade vid elva, det är starkt jobbat :)

Vi åt smoothie, smörgås med skinka till frukost och tittade på bring it on all or nothing :) När vi tittat klart på den fixade vi i ordning oss, satt lite vid datorn och tittade lite er på tv. Vid halv tre åt vi sen lunch som bestod av tacos som blev över från igår :D Gottigottgott. Hihih Så nu är magen mätt och belåten. ohaha. När vi käkat klart följde jag med Sussie till tuben och sedan gick jag hem och här är jag nu! :)

Jag ska snart åka hem till pappa, men ska fixa lite saker först.
Hoppas att ni har en trevlig kväll denna fredag.

Tack så mycket för igår och idag tjejer <33

85272-36

/ Amanda

Tjejkväll och Mischa barton fyller år!


Idag fyller Mischa Barton 22 år :D
Grattis på födelsedagen


85272-35

Just nu sitter jag med Sussie och Johanna, vi har tjejkväll. Vi har tryckt i oss tacos och prinsesstårta med rosa marsipan. Sen har vi annat smaskigt och äta :) Hihih Tessan är tyvär sjuk :( Men det kommer fler lediga dagar :) Vi är lediga imorgon :) det är det som är så nice jao.

Ha en trevlig kväll / Amanda <33

Om jobb

YoHo kamrater

Jag ska snart gå och lägga mig för jag är ganska så trött, men jag chattar med Frida <3

Jag fick en kommentar om frågan om jobb. Såhär är det, jag sökte några jobb på platsbanken ( arbetsförmedlingen) Jag fick vänta väldigt länge på svar ,men från en del fick jag inget svar. Det är väldigt dåligt tycker jag. Men rätt som det var så ringde min mobil ( när jag var i skolan) och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet som dom erbjöd mig. Jag sa självklart ja för jag ville så gärna ha ett jobb.Deltid eller extra då, annars hinner men inte med skolan och kompisar.

jobbet som jag har är telefonförsäljare för cancer och diabetes fonden. Det är inte ett lätt jobb och det krävs tålamod. Jag har bara haft en riktig jobbdag där. Det var i söndags, jag skulle jobbat där idag men det kom andra saker i vägen. Jag ska dit på söndag och jobba igen.
Jag skulle nog säga att det inte är ett så bra sommarjobb med tanke på att alla kunder man ringer är bortresta då.
Jag ska ge jobbet  mer chans för jag är inte 100% säker att jag vill hålla på med sånt men man kan alltid testa.

Hoppas att du fick svar annars är det bara och kommentera igen! :)

Godnatt gott folk / Amanda

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Jag vill att Sweeney Todd  kommer till sverige på bio NUUUU!! Här är en trailer som jag tittar om och om på. Det bästa är att Johnny depp sjunger :D




 
Sweeney Todd - Skådespelare som medverkar: Johnny depp, Helena Bonham Carter, Alan rickman med flera. Director är såklart Tim Burton som gör jäkligt bra filmer :D

/ Amanda

Datorkunskap på pysslingen!

Hej alla underbarn

Nu sitter jag på datorkunskapen på pysslingen och "jobbar för fullt"  haha. Men jag har lärt mig ett och annat.
Vi slutar tolv idag och då ska jag dra til skolan med Johanna kanske sussi. Vi ska kanske äta men johanna ska hämta en sak som jag inte kommer ihåg.

När jag kommer hem väntar lite städning och sedan jobb.WOHO  Middag blir det nog när jag kommer hem och det blir nog vid halv tio i kväll :S. Shiat

Nej nu ska jag återgå till mitt arbete. See ya

/ Amanda

Sjuk eller inte sjuk?

Hejsan, i dag blev jag hemma, jag tyckte att det var lika bra och vara hemma och vila. Nu mår jag mycket bättre, jag kanske bara behövde sova mycket. Det får vi hoppas, hihi.

Nej nu ska jag ta något att äta :)

/ Amanda

guldbaggegalan 2007

Nu ska jag gå och lägga mig, jag känner mig trött / seg i kroppen,fryser som tusan och har huvudvärk. Hoppas att jag ine börjar bli sjuk.

Just nu så tittar jag på guldbaggegalan som går på ettan. Det är ganska underhållande men orkar som sagt inte titta mer.




85272-34

Hoppas att ni har haft en bra dag!

/ Amanda

Seeeeg måndag

jag har precis pratat klart med tessan på telefonen :)  Idag i skolan hade vi matte som jaa.. inte så mycket plugg helt enkelt. Efter det hade vi bf- ämne och vi hade pontus :) Äntligen är han tillbaka, men lektionerna var inte så roliga. Sista lektionen var drama som var random. Lunchen var inte så god idag - chicken kebab med ris blev det.

Just nu känner jag mig trött och seg, ska dra mig mot tv:n snart och tvätta bort sminket.

Men lite skönt är det med sovmorgon, jag börjar 9.30 måndagar och tisdagar.Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering ,men jag har inte haft så mycket tid :S

/ Amanda


Roliga drömmar

Godmorgon Godmorgon fast jag har varit uppe i snart en timme. Jag sitter och dricker smoothie som är min frukost och ska fixa mig efter det. Jag ska nämligen till eriksdalsbadet med Malin, britta och moa :) Det var typ år sen jag var där.

I natt drömde jag om väldigt konstigt. Jag drömade om tessan, frida, jossan och sara. haha vi var på stränder, i stan och vi reste. :D

Nu ska jag fixa mig men skriver mer sen om jag får tid.

/ Amanda
 

Kväll med Let´s dance

85272-33

Ikväll blev det pizza till middag, nu tittar jag på let´s dance och ska göra lite smoothie snart. Inge godis eller chips, jag är nyttig som tusan ikväll :D cred till mig.

Bilden ovan är från emo-emil kommer ut ur garderoben, innan. Jag är fjortis + att jag hade en bandana där det stod Idaahw. Johanna- som är emil och blir emo. tessan som är pappa anton. Vi fick mvg :D hihi men vi var fler i gruppen såklart.

Ska fortsätta och titta nu men ha en trevlig kväll.

/ Amanda

Fredag

Jag skrev inte igår för att mitt tangentbord är typ helt konstigt. Idag var det matte och det sög, sedan englska som inte var så rolig och sedan svenska som var superrolig. Vi spelade upp våran pjäs :D  Av läraren fick vi veta vad hon tyckte om den, hon tycker att der var jättebra och att vi inte kunde gjort bättre. Fick också veta mitt betyg i sv HT-07, jag fick mt- ett starkt vg. Det är roligt och höra och är nöjd.

Ikväll vet jag inte vad som väntar, någon som vill hitta på något? haha. Nu måste jag få bort huvudvärken som jag har.

/ Amanda






Superstjärnorna chattar med sina fans

HOLLYWOOD. Hollywoods stjärnor ska hjälpa Myspace att lägga världen för sina fötter. Företaget lanserar i dagarna en internetportal där superkändisar som Britney Spears, Paris Hilton, 50 Cent och Leonardo DiCaprio ska blogga, chatta och kunna hålla direktkontakt med sina fans.

- Myspace celebrity är Hollywoods nya hemsida, säger Tom Anderson, en av Myspace två grundare.

Fler än 300 kändisar -från skådespelare och artister till idrottare och ståuppare - har kontrakterats för satsningen.


Läste på
Aftonbladet

Jag säger bara OMG OMG, gissa vem som kommer vara där inne mycket nu!? JAAAAG såklart :D



 


85272-32

/ Amanda

Onsdag eftermiddag?

Hejsanhoppsan

Idag var det pysslingen, vi redovisade våra ppt presentationer och det gick lyckat. Efter det svarade vi på några frågor och sedan fick vi gå hem. klockan ca: 10.50 Men min emil grupp stannade kvar och vi övade.. övade. Till sist var det bara jag och tessan kvar i rummet och vi skojade, inne på nätet och jag lekte en sak och tessan filmade det :S jag visste inte det, hahahahah kul var det i allafall.

Vi tog varmchoklad och sedan åkte jag hem. Det var en jätte konstig kille på tuben, så jag blev lite rädd och bytte säte :P

Nu sitter jag här och tänker.... jag ska nog... eller jag vet inte.. aja jag får se.haha

/ Amanda

Onsdag morgon !

 Godmorgon hoppas att ni är på bättre humör än vad jag är. Men jag blir nog gladare när jag kommer till pysslingen och träffa lite hedliga folk. Aja.. det som jag hittills har gjort är att jag har duschat, klätt på mig kläder,sminkat mig. Nu är det bara frukost kvar!!

Idag har vi ppt - powerpoint presentation. Jag satt och fixade med den igår kväll.. puuh det tog sin lilla tid.

Jag såg i huvudet på  gynning igår, hahaha det var roligt. Jag tycker mer om när hennes hår är brunt, men skit samma.  Jag måste bara får säga att hon ser fantastiskt bra ut, vilken utstrålning och glad hon är. Man blir ju själv glad när man tittar på programmet. Så det programmet blir fler gånger. Om ni såg det, vad tyckte ni? :)


Ha en bra dag / Amanda

Blandande känslor.

Hello gott folk! Denna dag har haft sin goda och dåliga stunder.

Första lektionen var engelska som var väldigt rolig. Vi blev indelade i olika grupper, I min grupp var vi tre. En från varje grupp skulle gå ut ur klassrummet med engelska läraren och hitta på en story. Dom andra i gruppen skulle vara poliser typ och fråga ut den som gick ut vad den har gjort. Det är ja och nej frågot så eng läraren sa att vi skulle svara så här hela tiden: no, no, yes, no ,no ,yes Så på varje tredje  fråga säger man yes. Men det visste inte dom som frågade för  dom trodde att vi hade hittat på en story. Min blev i allafall väldigt konstig. -Hahaha glömmer den aldrig. Jag gick ut.

Svenskan var också kul för vi arbetade på våran pjäs, vi ska göra Emil fast i ny tappning- modern- gettot i usa ;) Men vi ska vara en ganska rik familj som bor i gettot. Det kommer bli så skoj. Jag ska vara Ida = fjortis, så det blir idominläppar, aniktet doppat i brunkräm, fixa håret och jaa ni vet..

Matematiken var skojig, det är alltid skoj med Shauli :D Jag lärde mig nya saker och fick skriva uppgifter på tavlan som läraren sa att jag skulle göra :)

Efter matematiken gick jag till datasalen där tessan och johanna satt, dom snälla ungarna väntade på mig. Jag och Shauli drog till idrottsläraren och hämtade en bok som jag skulle ge till kära sussie.Jag sa hej då till shauli och gick tillbaka till datasalen i skolan till johanna och tessan igen.

Vi drog  till stan där tessan lämnade tillbaka ett plagg och gick sedan till gina och tessan köpte en tröja som hon sett igår. Vi gick också in på apoteket där johanna köpte sminkborttagningsmedel. Det blev lite tjafs ( bråk ) som inte var så roligt.  jag blev lite ledsen på dig tessan men nu lägger vi det bakom oss. Jag och johanna drog till muffinsfabriken i skanstull där tessan stod och såg söt ut. ( alltså vi blev arga på varandra och åkte inte tillsammans, eller jag och johanna gjorde det. aja men nu är det bra igen.
Vi köpte 4 muffins, en till mig, en till tessan, en till johanna och en till sussie. :) En liten överraskning till suss som är sjuk :(

När vi kom till sockenplan visade jag tjejerna lite heliga platser som finns där. Vi gav boken till suss och muffinsen, jag tror att hon blev glad :)

Nu är jag hemma och har ätit mat :) Det var riktigt gött det.

nu ska jag plugga så baj baj. btw så har jag fått jobb :D

/ Amanda

Tisdag morgon- TOPPEN :D

Godmorgon käraste folk!
Jag sitter här klarvaken och tittar på vakna med the voice och sitter vid datorn. Jag börjar halv tio idag, då undrar ni kanske varför jag är uppe så tidigt? Eller jag gick upp klockan halv sju. Det är för att jag blir piggare och vaknar till bättre :)

Efter skolan blir det stan med Tessan och Johanna, viska nog fika lite. Efter det  ska jaghem till kära sjuka sussie och lämna en bok som hon behöver.

Nej nu ska jag gå men ha en otroligt härlig dag idag :D

/ Amanda

Måndag- WOHO :D

Idag var det en skojig dag med mina härliga vänner :)  Vår första lektion var matematik som var rätt så kul, Jag och Lisa är ett bra team :D  Efter det hade vi BKF och självklart så var Lena där,Pontus ( vår riktiga lärare) kom lite senare i lektionen men höll inte i den : (  Jenny hade en föreläsning och den var mycket bra:D Har bara posetivt och säga om den. 

Lunchen var sådär, det var korvstroganoff med ris, och det år jag självklart igår till middag ; /  Efter lunchen som
Johanna inte tyckte var så rolig för att Tessan och jag pratade lite konstiga saker. Haha. Johanna suckade och gick till datasalen som vi sedan gick till. Men vi gick till fel datasal så vi satt i två olika XD. Johanna kom upp dit efter en stund. Jag satt och  drev med en tjej ( på en chat på blip) haha det var nog det roligaste, en massa roliga konstiga saker som bara jag kommer på :P

Vi skulle egentligen gå på narkotika, alkohol, något till, men pallade inte. Hut många gånger har man inte varit på sånna föreläsningar? Typ 100 gånger känns det som. Tessan och jag drog till stan och Johanna åkte hem. Vi gick i affärer och tittade och prövade lite utmanade kläder och klänningar :P Hahaha

Nu sitter jag här och hungrar i hjäl, ska ta mig till la köket och laga lite mat. Det blir lasagne tror jag, det slinker nog ner.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

/ Amanda


Felix och Felicia´s dag

85272-26

Idag har jag namnsdag :D - Felicia- heter jag i andra namn så Grattis till mig.

Haha jag ska sminka mig snart och sedan äta frukost. Iväg till skolan och  utforska mitt nya schema.
Ha en bra dag! :)

/ Amanda

Tävling - Kenza



"Bloggerskan
Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


 
/Amanda

Dagens...

Känner inte för att skriva något så jag lägger in en lista: Dagens

Dagens humör: Typ ledsen / nere

Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: svarta mjukisbyxor och svart tröja 
Dagens planer: chilla och plugga
Dagens materiella vill ha: Mycket
Dagens längtan: närhet
Dagens fundering: varför? varför?
Dagens beroende: en macka och inget mer
Dagens tråkigaste: mycket
Dagens personer: några
Dagens irritation: min "kära" syster
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Elegi

/ Amanda


Söndag eftermiddag

Nu sitter jag här med inpackning i håret , ska skölja ur den snart. Idag har jag ... eller vad har jag gjort idag? Jag vaknade vid ett ( sent? ), suttit här vid datorn, tog ett bad- det var jätte länge sen jag badade i badkar. Det var väldigt avkopplande, hos mamma har vi dusch och jag är mest hos mamma så det blir aldrig av att jag badar i badkar då.

Jag ska snart titta på Just my luck - lindsay lohan är med i den. Om ni har sett filmen, tycker ni att den är bra eller dålig?

Ikväll blir det plugg och tv. Nu blir det lite Lars Winnerbäck.



Lars Winnerbäck - Elegi

/ Amanda

Dagens första musik






Adam Tensta - My Cool

/ enyoj

HAHAHA våran berättelse

HAHAHAHA jag hittade den här texten i minblogg på pa som jag la in för typ två år sen. Jag , frida och anna skrev det. haha.Nu när jag hittade den såundrade jag ; va fan är detta? Men när man kommer längre ner så står det förklaring. Hahaha jag säger bara det. Läs på egen risk!   Det finns ingen färg när jag lägger in den här och nu men det står vilken som har skrivit dom olika styckerna XD    Allt ska sitta ihop.


Jag dansade nära honom, kunde känna hans stånd mot mitt lår. Vi går in i rummet. Han sätter sig närmare. Vi kysser varandra länge. Våra tungor leker med varandra. "Ska vi knulla?" frågar han. Jag vet inte vad jag ska säga.


Han sa att jag var ful och tjock och han får ingen orgasm när vi älskar. Hon springer ut i trädgården och skriker: "Syster, syster, syster*! Ge mig en kille som är ful och tjock som han i Lost - han är så sexig mama. När han svettas får jag orgasm.

Snälla lämna mig inte. Gå inte. Lämna mig inte ensam i detta mörker. Du sa att det skulle vara du och jag. Blir det inte så nu? Jag behöver ju dig. Snälla, gå inte."


Skriven av Amanda ( jag ), Frida och Anna.Frida skrev den första texten (röd färg), Amanda skrev den andra texten (blå/lila färg) och jag skrev den sista texten (rosa färg). Sedan satte vi ihop allt vi skrivit till en berättelse som är lite knäpp men rolig.

OBS! Orden med kursiv stil och en sådan * figur efter betyder att orden är utbytta till något annat pga av att vi inte vill skriva dessa ord här på pa så att alla andra kan läsa.


  haha omoget?

/ Amanda


Godnatt gott folk !

Tjoho allesammans!

Jag är nu medlem på
Amanda Jenssens hemsida  YEEY :D   

Jag har sett filmen  the jerk ikväll och den var små rolig, men jag var inte på humör för att titta på en komedi så jag hade skrattat mer om jag var på humör. Aja jag ska gå och lägga mig snart, men ska bara lyssna lite mer på Lars Winnerbäck :) Jag har börjat lyssna på hans musik mer och mer.





 
Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu

/ Puss

Fredag / Lördag

Igår var jag i skolan och hade matteprov, engelska ( svenskan var inställd) och idrott.
Efter skolan drog jag till gamla stan och mötte Sanna och vi gick från gamla stan till t-centralen. Vi åkte till hötorget och åt på taco bar, vi satt där i typ nästan tre timmar ^^ haha Vi pratade om en massa smått och gott. Efter det åkte vi till vivo i hökarängen och köpte godis och sedan till tallkrogen. När vi kom hem till Lydia skojade vi med henne att det fanns ingen godis för att alla tandläkare strejkar för att många barn efter jul får dåligare tänder. hahaha det bästa var att hon gick på det XD ( tror vi)

Vi tittade på Bring It On: In It to Win It, det är den nyaste :D Men jag tycker fortfarande att Bring It On: All or Nothing är den bästa av dem. Vi tittade också på vänner avsnitt , dansade och skojade :)
Vi hjälpte Lydia och rensa sin garderob och fick lite kläder som hon inte skulle ha kvar :D

Idag var jag på Gina tricot med Lydia och sedan hem och lämna saker och hem till pappa. Jag fick låna en massa filmer av Lydia också-  Just my luck , The jerk, Cake, White Chicks, sandor slash ida och en till film som jag inte kommer ihåg namnet på :D Så jag har lite filmer och titta på nu. Jag har sett White Chicks men inte dom andra!

Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla och titta på film.

/ Amanda

Fredag morgon -

Godmorgon , jag är uppe med grisen!

Jag ska fixa mitt hår snart och sedan om jag hinner ta något och äta. Usch idag har jag som sagt matteprov : / Inte lika roligt. Hoppas att ni får en bra dag idag :)

/ Amanda

Premiär för Let´s dance och singing bee

Jag sitter och titta på damages som går på tv 3 :) Det värsta är att det är dubbelavsnitt, jag tycker inte om det. Iallafall inte så sent på kvällen.  (Detta är mitt fjärde inlägg denna dag :P )

Imorgon efter skolan ska jag träffa Sanna i stan :) Vi ska äta någonstans och sedan titta lite. Lite senare åker vi hem till Lydia och har filmkväll :D Shit va kul det ska bli för vi har inte träffats på länge.

Let´s dance börjar imorgon :D Äntligen. Kändisarna som ska vara med är : 

Tony Rickardsson , Tina Nordström , Susan Lanefelt , Linda Lampenius , Richard Herrey, Tilde Fröling, Mi ridell, Matte Carlsson, Dilba Demirbag, DANNY SAUCEDO,
Karl Petter Bergvall, Ulf Larsson. 
20:00 på TV4

På söndag börjar nya programmet SINGING BEE - Det är ett svenskt underhållningsprogram där vanliga människor tävlar om att  vara den som sätter texten bäst.  Programledare är Hanna Hedlund, martin Stenmarks tjej. Man behöver då alltså inte sjunga bra, det gör dom iallafall inte på reklamen ^^ Det kommer bli skoj och titta på. 20:00 på TV3

Själv ska jag titta på programmen och hoppas att ni också gör det.

Godnatt / Amanda <3

Klockan är nio och jag är fortfarande uppe :O

Nu ska jag plugga lite matte eftersom att det är prov imorgon :O  Ska gå i från datorn för då pluggar jag bäst ;) det tror jag att alla gör.  Jag som hade tänkt och lagt mig vid nio denna kväll men icke sa nicke :P
Jag ska ta en smörgås också för jag är lite hungrig, jag har inte ätit någon middag så det är nog orsaken.
Jag fick ett brev av Anna (med julklappen som jag sa förut) så jag ska svara på det och posta det imorgon om jag kommer ihåg!

Ha en bra kväll och var inte uppe för länge gott folk

/ Amanda

Amanda Jenssen - Do you love me


 Det är Amanda jenssens nya låt och JAG tycker om den hihi :D
Hon sjöng den på Gammisgalan

/ Amanda

Torsdag

Tjoho!

Jag vill tack Anna så jätte mycket för julklappen :D Den passar och är jättefin :) Jag fick en tröja som är blå där det står hollister :D Jag öppnade den igår men den kom i tisdags men mamma hade lagt undan den : /  Jag har glömt var jag lagt min laddare till kameran så jag kan inte ta någon bild : (

Nu ska jag leta lite på youtube, lägger in det sen när jag hittat det jag söker efter.

/ Amanda

Grammisgalan - Amanda Jenssen är med :D

85272-25


Jag sitter och tittar på grammisgalan som går på tv4.Det är ganska roligt och titta på grammisgalan så gör det ni också :) Det bästa med  årets grammisgala är att Amanda Jenssen ska sjunga sin nya låt :D :D YEEEY 
Efter det ska jag gå och sussa, för jag är ganska trött.


Nu ska jag fortsätta och titta
/ Amanda


Jobb Jobb och mer jobb :D

Så nu har jag sökt en massa jobb, får nog svar snart hoppas jag :) Håll tummarna, hihi

Svar:

Japp man får studiebidrag och man får det, man betalar då alltså inte tillbaka det efter
att man pluggat färdigt.


Nu ska jag ta mig upp till centrum och handla lite, får se om jag skriver senare.

Btw så är det nice att man börjar senare imorgon pga att svenskan är inställd. 10.00 för att vara exakt!

/ Amanda


Onsdag

Jag hade inte turen på min sida när jag vaknade i morse :( Ja vaknade då med migrän, precis som jag kände på mig att jag skulle göra. Nu mår jag bättre men lite värk kvar.
Jag ska ta mig an och titta på jobb nu, det är ju ett av mina nyårslöften.

Jag fick en kommentar om studielån och svarar nu :) :
Jag vet att man får studiebidrag och det är på 1050 kronor i månaden. Studie lån får inte jag, man får nog det om man studerar i någon annan ort eller ansöker om det via csn. Det har jag hört och tror att det stämmer. Förlåt att jag inte kunde svara mer på denna fråga men jag ska nog ta och kolla upp det!
Hoppas att jag var till lite hjälp :P

/ Amanda

Plugga med huvudvärk- Inte det bästa : /

Idag var vi i skogen  Usch jag sitter här och pluggar med huvudvärk :(  Fast huvudvärken är ganska mild än så länge men känns som att den kommer bryta ut i migrän, vilket jag inte hoppas. Jag vill ju träffa alla mina kära vänner imorgon och visa min fina power point. Så håll tummarna att jag vaknar utan värk i huvudet i morgon!

Nu ska jag ta en paus från pluggandet och titta lite på tv, sen blir det väl sovdags för mig. Ska gå och lägga mig i någorlunda tid ikväll.

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

/ Amanda


Tisdag eftermiddag

Idag har praktiken varit bra men haft dåliga stunder. Ett barn som inte lyssnade och förstörde för alla på vilan och efter.  Jag älskar frukosten och mellanmålet för man får nybakat bröd då :D Det är så färskt och gott :)

Jag gjorde salt deg och play- doo lera :) Jag har aldrig gjort det men nu har jag det. Det är ganska kul och hålla på med det om man inte har något annat och göra. Men sen "bakade" jag det med barnen. Fast jag har ju mycket saker och göra på praktiken :D

Vi har praktik på torsdagar från och med nästa vecka. Jag tycker att den dagen är bättre, vet inte men känns bara det och schemat blir bättre.

Nu ska jag PLUGGA så jag säger till mig själv, Lycka till ! :)

/ Amanda

Tisdag 8/1

Nu sitter jag här och är ganska pigg. Jag somnade nog tio i elva igår så det är skit bra för mig :P Jag somnar annars runt tolv  / halv ett. Men det ska bli ändring på det.  Jag är snart klar för att tralla till praktiken, jag får frukost där så jag slipper äta det hemma :D .

När jag kommer hem är det plugg inför powerpoint redovisningen som är i morgon :S

Ha en bra dag! :)

/ Amanda

Jaa.. sant eller falskt ?

Det här är mitt horoskop 7/1 enligt Playahead

Du kommer att få en gåva du inte vill ha från en vän idag, ta emot den så att du inte sårar din vän. Idag mår du inte lika dåligt som igår, det vänder! Bostadsbidraget är försenat så håll dig till nudlar en vecka till. Berätta för Lassie hur du känner, kärleken måste alltid gå först.

haha det stämmer inte ett dugg.  Vad får dom för att skriva en liten text som inte är sant? Men underhållande är det.


/ Amanda


Resumé av måndagen

Nu är det kväll och jag ska dra mig till soffan för att titta på tv :)

Jag har som sagt varit i stan med johanna idag. Vi var på weekday och var smakråd åt Johanna. Jag bestämde mig för att inte köpa något, vill spara pengar ;) Vi var inne på gina tricot och tittade, när johanna prövade kläder stog jag utanför och då öppnade en kvinna sitt provrum och ville ha hjälp. Hon kunde inte knäppa knapparna vid ryggen så jag hjälpte henne. Jag är så omtänksam och snäll person :)

Vi åt på donken för vi var väldigt hungriga, jaaa jag vet mitt nyårslöfte = äta nyttigare. Men någon gång ibland måste man få lyxa till det lite. Vi var inne i många andra affärer också, jag lämnade tillbaka kläder som mamma ångrat.

När jag kom till tandläkaren fick jag vänta ganska länge för dom var försenade. När jag väl kom in gick det bra. Tandläkaren sa om allt går som planerat så ska jag ta avtryck nästa gång och gången efter det ska jag ta bort den :D ÄNTLIGEN :D Så jag hoppas att det går som planerat.

När jag kliver av tunnelbanan i farsta träffar jag Jossan och det var ett tag sen :D .Vi träffade också på Linda , hon gick i min gamla skola. Det var kul och träffa dom igen. Jag ska prata med jossan och sara så vi kan bestäma en dag då vi träffas.

Jag handlade lite mat på väg hem som mamma sagt att jag skulle göra och sedan hem. Jag  har varit hemma sen dess. Pappa och Britta kom förbi och  hämta kläder, det var trevligt.

Nej nu ska jag nog titta på tv :P Det blir sovdags gansla tidigt ikväll. Jag går nog och lägger mig vid nio/tio tror jag, det är praktik och måste ju vara pigg så jag kan leka med barnen :D haha

/ Amanda

7 Januari - Stan med Johanna och plugga

Jag ska snart fixa till mig så jag är klar  . Jag ska nämligen träffa johanna i stan 14.00 :D Vi ska till weekday och titta på jeans, får väl se om man hittar några.  16.40 ska jag till tandläkaren men som tur är ligger det i stan också då  blir det nära.

Jag tror att jag ska åka till mammas kompis sen efter det för mamma är nog där. Jag ska titta på katten som har våran kattunge i sig :) Man vill ju se hur mamman ser  ut :) Hihih

Jag ska väl  ta och plugga lite också eftersom att vi har matteprov, kostprov och powerpoint prov. Jag säger bara OMG.

Ska dra nu men ha en bra dag :)

/ Amanda


Tjejkväll

Nu sitter jag här och har lagt in bilder från i går på bdb :)  Det var verkligen jätteskoj.
Först skulle jag möta Tessan i centralen men jag kom för tidigt så jag hälsade på Sofia på jobbet :)
Sen när Tessan kom åkte vi pendeln på Bålsta och gick av i barkaby men åkte tillbaka till spånga för johanna var där :P
Innan det hade jag och tessan lurat johanna att vi satt på tåget mot sollentuna :P hahaha det var fett skoj.

När vi kom till barkaby igen så fick vi vänta på bussen i evighet men pratade en massa och såg en massa killar. När vi kom hem till Johannis åt vi och det var gudomligt gott så det blev två portioner :D När vi käkat stack vi ut med Neo ( johannas hund) och sen åkte vi pulka :) Det var typ evigheter sen jag gjorde det så det var himla skoj.
Efter en stund så drog vi vidare till spånga och tittade på O.C , dansade , åt fruktsallad , drack cola och hade sjukt skoj :)
Synd att inte Sussie kunde varit med :( :(    Tessan åkte hem vid halv ett och då tittade jag och johanna mer på O.C och sedan lite på  Magnus Betnér show som var sjukt rolig.   Jag kommer inte ihåg när vi somnade men vi vaknade vid halv ett tror jag .

När vi vaknat åt vi  frukost och tittade på O.C :D haha  Vid tre drog vi till pendeln mot olika håll.  Nu sitter jag hemma och sitter här vid datorn.

Vet inte vad som väntar denna kväll men inget speciellt.

/ Amanda



85272-24

Tessan , jag och Johanna. Hahaha va fin jag är ^^

Amanda Jenssen har äntligen en ny låt :D

OMG OMG OMG jag lyssnade på Amanda Jenssens nya låt på NRJ nyss och den är sjukt braaaaa :D Gud vad glad jag är att hon äntligen har gjort en ny låt.  Den finns inte youtube än :(  Den går bara på NRJ  typ så lyssna där om ni vill höra den :D ( eller ladda ner den :P ) hehe

Nu är jag i stort sätt klar, ska bara packa in lite saker i väskan och  fixa lite till.

/ Amanda

Lördag

Jag har precis duschat och jag ska fixa mig snart. Jag ska nog ha mig min nya kjol från MQ och strumbyxor under det. Men tröja är jag lite osäker på, vet inte vilken jag ska ha . Men det ordnar sig.

Jag ska möta tessan klockan 17.00  i centralen och sedan åka till Johanna där mat väntar. Sussie skulle inte äta, men kommer efter det :D hihi

Nej nu ska jag fixa i ordning mig så jag inte sitter och här segar och blir försenad ^^

/ Amanda

Isn´t she lovely i ny tappning

isn´t she lovely... isn´t she wonderful...  isn´t pretty.. . yes she is... <33 min fina sång som jag skrev  till Johanna :D  Det är inte alltid som jag skriver  fina sånger till folk skall ni veta gott folk!  

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Jag drömde om Eva longoria för några dagar sen, att jag träffade henne och gick med henne i farsta centrum :D Filippa min kompis var med i drömmen också. Det kändes så verkligt men när jag vaknade blev jag besviken.

Nu kanske jag drömmer om min drömprins, vem vet!

/ Amanda


Jag är trött och ett frågetecken.

ÄNTLIGEN har vi kommit överäns om att vi ska ha tjejkväll imorgon :D det är då jag, tessan, johanna och sussie. Ohh yeah va kul vi ska ha. Vi håller på och bestämmer vad vi ska käka nu, haha det håller på i evigheter.
Till middag föreslog jag att man kunde ta med sig en köttbulle var och steka en spagetti var ^^ men det ville dom inte. Dom ville ha kyckling filé och potatisgratäng : ( Men det funkar väl också.

Haha det är väldigt intressant och chatta tre stycken och bestämma något! man kommer aldrig fram till något mer än att vi ska träffas imorgon ;D

Nu ska jag fortsätta och chatta med galningarna som jag har till vänner ^^  ta inte illa upp :P

See yah! / Amanda


Fredag

Gissa vad jag har gjort idag? Jo jag har shoppat :D haha. Jag har varit i stan och var inne på weekday och hittade en par snygga jeans som jag köpte :) Jag var också inne på indiska och köpte lite saker.

Ikväll har jag ätit fattiga riddare till middag och det smakade väldigt gott :) Ska se på spåret nu :P Det är bara för att

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är med och dom tycker jag om för dom är så roliga och skönaste människorna ju.

Ska sätta mig i soffan nu brevid mamma och dra över en mysig filt och bara mysa :)

/ Amanda



Bio och shopping

85272-23



Idag har jag varit med Malin (pappas tjejs dotter ) :D VI var på bio och såg Förtrollad och den var jättebra och rolig så den rekomenderar jag. Efter det shoppade vi och hade skoj , jag köpte en kjol och ett par hotpants från MQ ( Se bild ovan) Jag fick ett par Björn borg trosor av Malin och Britta :) Hihih tack så mycket :D Det var bra priser på jeans på JC men tyckte inte om hur dom satt plus att jag var stressad för dom skulle stänga. I know dom svarta trosorna ser stora ut men dom är inte det på ! ;D

Nu sitter jag här och är väldigt nöjd med denna dag:D Hihihi

/ Amanda

Det har kommit mycket snö nu..

Hej allihoppa!

Igår var jag i stan med Frida :) Vi shoppade en massa, eller Frida i allafall :P Jag köpte två söta tröjor från Zara och en tröja från Gina tricot. Jag lämnade tillbaka en klänning som jag ångrat att jag köpt : / . Vi åt på sandy´s och pratade om en massa saker. Frida träffade några vänner och sen träffade jag på Rosanna från min klass. Vi gick och myste i gamla stan i det kalla vädret och sedan drog vi oss hem. Frida tog lite bilder också :P  .

När jag kom hem gjorde jag middag och tittade på en film och lite annat som gick på tv. Jag somnade väl vid halv ett och nu är jag uppe :D

Vet inte exakt vad som väntar idag, ska kanska träffa Malin. Får se hur det blir, nu ska jag käka lite frukost.

/ Amanda

2 Januari

Tjoho jag har varit uppe sen klockan nio i morse, det var en utmaning haha.
Jag ska träffa Frida klockan tolv vid dom nakna männen :D hihi Sen får vi se vad som händer, fika blir det nog.

Jag somnade lite sent i natt för jag var inte så trött när jag gick och la mig. Men det kan ju bero på att jag gick upp klockan ett igår eftermiddag  :P

Nu ska  jag fixa till håret och sedan äta lite.

/ Amanda

Första inlägget 2008

Idag känner jag mig seg och ska bara ligga i soffan och titta på film hela dagen lång.Det går en massa filmer idag och dagarna som kommer :) Så man behöver inte hyra film.

Igår vid tolvslaget kände jag att 2008 kommer bli ett bra år. Jag har lite planer på vad som ska hända men vet ju inte om dom misslyckas.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och bara sega :D


/ Amanda