Torsdag

Snart är det helg och det gillar jag :)  

Idag har jag varit hemma pga en grej som hände igår kväll och natt! Men imorgon ska jag gå till skolan :D Jag har längtat lite faktiskt :P

Nu loggade jag in på msn så jag ska fortsätta och chatta där. Jag har inget och skriva så jaah..

/ Amanda

Onsdag - Snöar

Idag har jag varit hemma för jag har haft migrän : /  Inte så roligt men vad ska man göra?
Jag har i stort sätt bara sovit idag men jag har hämtat ut mitt id-kort :D :D Äntligen har det kommit!

Nu snöar det igen, om det ska snöa kan det väll vara mycket snö och inte 1 millimeter som sedan smälts bort.

Nej nu ska jag titta lite på tv och vila huvudet ^^

OMG OMG Jag slog precis på femman och ser att the O.C har börjat igen :D :D Det är repris men det gör inget för jag älskar den serien ;D Hihihi

/ Amanda

Tisdag morgon

Godmorgon!

Jag väntar på att platttången ska bli varm, medans jag väntar passar jag på och skriver lite ^^
Idag är det praktik som ska bli rolig. Vi fick praktikuppgifter i går men det gör jag nästa tisdag och tisdagen där på.
Jag hade ingen ork igår och läsa alla sidorna i boken osv.

I alla fall så slutar jag klockan tre idag så det är det bara att åka hem, plugga lite / vila. För jag har teater halv fem till halv sju.

Nu är platttången klar :D

/ Amanda

26 November- Dagen har sina goda stunder..

Usch vad förbannad jag är, jag skrev ett jättebra inlägg och sen kom jag åt en knapp och gissa vad som hände? Då raderades allt!!!! Aaarrh på det.

Jag sitter här och nästan sover, jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna som en stock. Men det är inte sovdags än. Jag ska titta lite på tv och chilla. Det behöver jag, bara få vara helt enkelt.

Plugget idag har varit seeegt, men har haft sina goda stunder. Dagen började med mentor tid där det händer samma saker varje gång. Efter det var det mattelektion som sög sjukt mycket, usch för matte. Efter matten var det lunch som inte var så god så jag åt knappt.När vi ätit klart var det lektion för mig och typ10 andra, det var inför provet som var på eftermiddagen. Prover gick jättebra, det kändes väldigt bra och är glad över det.
Vi hade också bf- lektioner som jaa... var väldigt intresanta. Jag säger bara... Lena och hennes djur..

Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. Jag har ätit middag, tittat på tv och jag gick lite i farsta centrum.

Betyg för dagen 1-10 -- Jag ger 5.

Ha en bra kväll!

/Amanda

25 November- Stackars lilla blonda flicka !

Idag har jag bara varit hemma hela dagen lång. Jag behövde sova ut lite så jag gick upp vid elva.
Jag har städat och lagat middag ;)

Ikväll ska jag titta på parlamentet - Björn Gustafsson är ju med, han är sjukt rolig. Sen vet jag inte riktigt vad som väntar, men tror att det blir en film.

Jag har precis läst i 
blondinbellas blogg  och jag säger bara stackars lilla blonda flicka, hon är ju helt lost när det gäller livet. Läs hennes blogg så förstår ni varför!

Ha en mysig kväll :)

/ Amanda

24 November

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag åkte hem från Sofia vid halv tio typ för hon skulle jobba :)

När jag satt på tåget mot farsta strand tänkte jag att jag måste hämta kameran snart som ligger hos pappa. Så jag hoppade av i gullmarsplan och tog bussen hem till pappa. När jag kom hem dit så ringde telefonen och det var farfar. Pappa skulle hem till dom och fixa något med deras nya tv , som jag älskar :) 

Jag följde med för jag hade inget speciellt och göra. Jag tittade på tv, pratade med farmor, satt vid datorn. Inte så mycket helt enkelt.

En kommentar som jag fick svarar jag på här ; jag pluggar INTE matte frivilligt på en lördag, det är ju bara för hemskt så ni vet det!

/ Amanda


Ohh Happy day....

 


haha så här kul har vi på våra idrottslektioner XD
Det är Rosanna som sjunger och Tessan, Alexandra och Glikeria som är kör. Jag höll på och garva ihjäl mig ^^
Älskar våran klass för vi är jämt så roliga och glada.

/ Amanda

Första inlägget !

Det här är min nya blogg som jag ska använda nu. Jag  tröttnade lite på bloggspace och gör en ny, fast jag har använt den här bloggen förut men har fixat om den. Jag hoppas att  blogg.se inte strular som bloggspace gjorde.

Det är väldigt skönt med helg men jag måste plugga matematik. Eller måste och måste! Jag vill det för att jag ska lära mig ^^

Igår var jag hemma hos Sofia, Vi åt tacos , godis och hade jätte tre vligt och mysigt :D  Idol var ju inte lika roligt : /

Jag undrar HUR folk röstar?, HUR kan Amanda och Daniel hänga löst???? Det undrar jag. Var det bara för att juryn var lite hårda mot Andreas som dom hade rätt och vara! Andreas tar ju aldrig åt sig kritiken som juryn säger och det ska en artsit kunna göra. Då tycker jag alltså att Andreas inte är någon artist och ska ut  så fort som möjligt. Jag tycker inte om han och vill INTE se honom i finalen. Jag är faktiskt ganska förbannad över detta. Ni som röstade på Andreas kan gärna kommentera VARFÖR han inte ska åka ut? Visst han sjunger ganska bra men man tröttnar ganska lätt på hans röst och hela han. Så berätta gärna om ni röstade på honom.

Det här är mitt första inlägg och nu ska jag lära mig lite gär på blogg.se ^^ haha

/ Amanda