Måndag- WOHO :D

Idag var det en skojig dag med mina härliga vänner :)  Vår första lektion var matematik som var rätt så kul, Jag och Lisa är ett bra team :D  Efter det hade vi BKF och självklart så var Lena där,Pontus ( vår riktiga lärare) kom lite senare i lektionen men höll inte i den : (  Jenny hade en föreläsning och den var mycket bra:D Har bara posetivt och säga om den. 

Lunchen var sådär, det var korvstroganoff med ris, och det år jag självklart igår till middag ; /  Efter lunchen som
Johanna inte tyckte var så rolig för att Tessan och jag pratade lite konstiga saker. Haha. Johanna suckade och gick till datasalen som vi sedan gick till. Men vi gick till fel datasal så vi satt i två olika XD. Johanna kom upp dit efter en stund. Jag satt och  drev med en tjej ( på en chat på blip) haha det var nog det roligaste, en massa roliga konstiga saker som bara jag kommer på :P

Vi skulle egentligen gå på narkotika, alkohol, något till, men pallade inte. Hut många gånger har man inte varit på sånna föreläsningar? Typ 100 gånger känns det som. Tessan och jag drog till stan och Johanna åkte hem. Vi gick i affärer och tittade och prövade lite utmanade kläder och klänningar :P Hahaha

Nu sitter jag här och hungrar i hjäl, ska ta mig till la köket och laga lite mat. Det blir lasagne tror jag, det slinker nog ner.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

/ Amanda


Kommentarer
Postat av: Alexandra

ooh tackar ^^

Postat av: Sussie

om du orkar så får du gärna komma förbi med ett sånt häfte ;P

2008-01-14 @ 18:42:25
URL: http://stringbeanjean.blogg.se
Postat av: johanna

ifall du har tid så gå gärna in på min blogg och svara på frågan om hur många gånger i veckan du motionerar (tränar) då jag gör en liten undersökning :)

2008-01-14 @ 18:58:50
URL: http://cerox.blogg.se
Postat av: Sussie

ja, jag tror att jag är hemma.. om jag inte drar till doktorn imorron. men annars kan jag sms:a dig under dagen så du vet :)

2008-01-14 @ 19:14:44
URL: http://stringbeanjean.blogg.se
Postat av: johanna

tack för ditt svar ändå :)

2008-01-14 @ 20:07:33
URL: http://cerox.blogg.se
Postat av: Johanna

suuuck på dig, det har ingen speciell innebörd, men jag gillar att använda de :D typ som *för sjutton*

2008-01-14 @ 20:10:13
URL: http://juhunna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback