Grey´s anatomy

Jag tittar lite på tv men det är paus nu. Jag kom på att idag börjar Grey´s anatomy :D YEY jag har längtat så efter det :D Då vet ni vad jag gör klockan 21.00 ikväll. hihi

Nu ska jag dra mig tillbaka till soffan som jag har beslagtagit  mohaha



image49

/ Amanda

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ni två går verkligen ihop emot mig, men gör det då om det får er att må bättre, jag orkar inte ens bry mig längre.

Postat av: sofia

jaaaaaaaaaaaa greys

2008-02-13 @ 17:23:09
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: Johanna

Det ända jag kan komma på som var onödigt sagt var i måndags när jag sa att om du vill vara min kompis får du visa att du bryr dig, vilket var ren fakta. jag kan inte rå för att du tolkade det att du inte gjort det innan.

jag har sagt att jag inte var mig själv då och jag har sagt förlåt, det finns inte så mycket mer jag kan göra jag har gjort allt jag kan. om du inte tar emot det så fattar jag inte vad vi fortfarande bråkar om. Jag vet inte ens varför jag gav mig på dig i måndags för de va inte dig jag var sur på, jag skulle kunna göra vad som helst för att göra det ogjort, och det har jag sagt.

det finns ingenting mer jag kan göra .. och om du anser att det bara är jag som gjort fel så vet jag inte varför jag säger förlåt. ett litet förlåt från din sida skulle inte skada heller, eller kanske fråga vad du gjort om du nu inte fattat det. jag kan ge dig en mening: det är fan inte bara du som mår dåligt.

2008-02-13 @ 18:27:05
URL: http://juhunna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback